Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav za sve

Građani okačili poruke 'protiv' na božićno drvce na Trgu

protiv
Foto: Facebook/JaglasamProtiv
1/4
28.11.2013.
u 21:46

Za vrijeme trajanja koncerta "Ja glasam protiv" na zagrebačkom Trgu bana Jelačića građani su samoinicijativno počeli ukrašavati jedno od tamošnjih božićnih drvca

Za vrijeme trajanja koncerta "Ja glasam protiv" na zagrebačkom Trgu bana Jelačića građani su samoinicijativno počeli ukrašavati jedno od božićnih drvca koja su postavljena povodom božićno-novogodišnjih blagdana.

Ljubav za sve, glasam protiv, vjeruj u ljubav, samo su neke od poruka koje su našle svoje mjesto na papirićima okačenim o drvce.

Hoće li poruke na istom mjestu dočekati i nedjeljni referendum, ostaje za vidjeti.

>>Severina: 'Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas zato što ste Dalmatinac u Zagrebu'

Ključne riječi

Komentara 15

EP
edita.petrovic.5
22:20 28.11.2013.

to su stavili oni koji niti neće slaviti Božić, jer je upravo Božić blagdan Svete Obitelji. zato nije važno što su oni napisali niti što su okačili na božićnu jelku, kad gaze sveti Blagdan i to uoči samog Blagdana.

Avatar miladraga
miladraga
22:38 28.11.2013.

Tužno je da svoje nakaradne poruke vješaju na božićno drvce

Avatar GASTARBEITER
GASTARBEITER
07:01 29.11.2013.

Protiv cega ste vi to gospodo protivnici? Protiv zajednice vasih majki i oceva iz koje ste rodjeni? Jedine zajednice iz koje dolazi novi zivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije