Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFERENDUM O BRAKU

Anka Mrak Taritaš: U tom glasu 'protiv' velika je uloga HNS-a...

anka mrak taritaš
Željko Mršić/PIXSELL
05.12.2013.
u 21:55

Glas protiv je značio korak naprijed za Hrvatsku, uvjerena je ministrica graditeljstva i prostornog uređenja

Izuzetno je lijepo doći u okruženje gdje HNS progovara svoju politiku, gdje vidite da ste dobrodošli, gdje su HNS-ovci koji imaju jasne stavove i ciljeve, odlične rezultate, gdje HNS pokazuje da politikom, dobrim radom Hrvatska može ići korak naprijed. Na nedavnom referendumu koji nam je još uvijek u mislima Primorsko-goranska županija jedna je od onih županija koja je jasno pokazala i rekla da glasa protiv. Glas protiv je značio korak naprijed za Hrvatsku. U tom glasu protiv je velika uloga HNS-a, ne samo na državnoj razini, već prvenstveno na ovoj, županijskoj razini – kazala je večeras u Opatiji članica predsjedništva HNS-a i ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš, gdje je nazočila redovnoj izbornoj skupštini Županijske organizacije HNS-a  Primorsko-goranske županije.

Najavila je i subotnje HNS-ove izbore u gradu Zagrebu, gdje je ona kandidat.

- Kao što sam sigurna da HNS pripada ovome okruženju i da ovo okruženje pripada HNS-u, sigurna sam i da je HNS svojim politikama prirodna stranka grada Zagreba, prirodno okruženje. Grad Zagreb može svoje interese prepoznati kroz interese HNS-a – kazala je Mrak Taritaš.

Dosadašnja predsjednica primorsko-goranskog HNS-a Nada Turina Đurić zadovoljna je stanjem u stranci. Naši su prethodnici '90.-tih i  početkom 2000. godine tvrdu zemlju orali, ja sam imala su sreću da sam sijala, a nadam se da će moji nasljednici žeti, zaključila je. Jedini kandidat za novog predsjednika županijskog HNS-a, dosadašnji dopredsjednik Marko Boras kazao je da vremena ispred nas nude izazov, sažet u dvije riječi – decentralizacija i regionalizacija.

- Mi u Hrvatskoj nismo svi isti, to je odlično, nemojmo jedni drugima nametati svoje mišljenje, pustimo da se svatko razvija, da svako ima onu ideologiju koju smatra da treba imati, a koja ne narušava zajednicu – kazao je Boras.

Komentara 36

ST
stefj
22:34 05.12.2013.

He, he, postreferendumska borba za glasove LGBT zajednice...

Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
22:43 05.12.2013.

Glas protiv znacio je korak naprijed u propast. Glas protiv znacio je korak naprijed u jednoumlje. Glas protiv znacio je korak naprijed u simulaciju necega sto nije da jest.

CR
Croasan
22:43 05.12.2013.

HNS će imati i velike zasluge kad na izborima narod bude protiv !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije