Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dug od 45 milijuna

Maras: 'Pa mene je dočekao dug od 156 milijuna! Ovo je skretanje pozornosti sa smjene Lozančića'

Gordan Maras
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
08.02.2016.
u 16:26

-Nadam se da nije povezano s HDZ-ovom željom da prebace fokus s krize koje su uzrokovali smjenom ravnatelja SOA-e i svih onih problema koje vlada ima- konstatirao je Maras

Nakon što je novi ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat optužio Gordan Maras da je u ministarstvu ostavio 45 milijuna kuna duga o optužbama se oglasio i bivši ministar.

- Sve piše na stranici 15 primopredajnog zapisnika. Gospodin Horvat od prve je sekunde dobio potpunu informaciju o ministarstvu pa i o ovim stvarima o kojima je danas govorio. Sve što tamo piše je njemu poznato dva tjedna. Zašto danas s time izlazi meni je nepoznanica - kazao je Maras koji sumnja da je priča o dugovima povezana s skretanjem pozornosti sa smjene šefa SOA-e Dragana Lozančića.

- Nadam se da nije povezano s HDZ-ovom željom da prebace fokus s krize koje su uzrokovali smjenom ravnatelja SOA-e i svih onih problema koje vlada ima- konstatirao je Maras za N1 i otkrio da je prije četiri godine on od bivše Vlade naslijedio 156 milijuna duga

Naglasio je i da unatoč situaciji koja ga je zatekla nikada nije pozivao novinare i radio dramu oko toga.  -U ovom trenutku prije četiri godine u nazad ja sam pripremao proračun koji će pomoći hrvatskim poduzetnicama, a ne se bavio neistinama. Ništa nije nepoznato, sve se zna. Da je gospodin Horvat samo odrazgovarao sa svojim stručnim službama sve bi mu u prvim minutama bilo jasno. Imam osjećaj da se radi o pokušaju skretanja pozornosti sa smjene Lozančića i to što predsjednica već nekoliko dana vrši pritisak premijera. Očito je da HDZ-u ovih dana treba druga tema- zaključio je Maras

>>'Maras je ostavio 45 milijuna kuna dugova, neće nam biti lako'

>>Ministar Marić o 'rezovima' i proračunu: Već ove godine treba planirati deficit ispod 3%

Komentara 55

AN
anihani
16:43 08.02.2016.

zasto bi ti vjerovali ,kad znamo da nisi vjerodostojan ,da si lijen i bolesno ovisan o FB ,,,

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
16:49 08.02.2016.

jajoglavi nesposobni uhljebu... nemaš ti pojma ni o čemu... a uskoro će se vidjeti koliko si štete napravio... zato i laješ svaki dan po drugima.

Avatar @proma-trač
@proma-trač
16:42 08.02.2016.

Marasu UDBAŠU i ti ćeš platiti svoj račun kao i tvoj ludi šef Crno vam se svima piše. Svi ste vi do jednoga radili i radite protiv Hrvatske. Nema više milosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije