Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koaliranje

Friščić podržao Jambovu i Smolićevu koaliciju s Kerumom

'22.03.2010., Sesvete - U prostorijama opcine Sesvete odrzan je sastanak lokalnog HSS-a na kojem je predsjednik stranke Josip Friscic urucio clanske iskaznice novim clanovima.  Photo: Tomislav Miletic
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
07.10.2011.
u 18:13

Kerum i ja nismo još ni kavu popili kad je u pitanju ova tema, ali lagano ćemo se dogovoriti, rekao je Jambo.

U pojedinim regijama izborni stožeri mogu uspostaviti kontakte sa strankama koje se programski i svjetonazorski žele naći s HSS-om na razradi programa i utvrđivanju zajedničkih ciljeva u interesu Hrvatske, rekao je predsjednik HSS-a Josip Friščić nakon učestalih upita o razgovorima o koaliciji HSS-ovca Stipe Gabrića Jamba s predsjednikom Hrvatske građanske stranke Željkom Kerumom.

– Na današnjoj sjednici izbornog stožera na temelju ove inicijative dana je suglasnost gospodinu Stipi Gabriću Jambu kao koordinatoru 10. izborne jedinice i profesoru Smoliću kao koordinatoru 9. izborne jedinice da se može stupiti u kontakt, razgovarati, prije svega programski, jer mi smo svoj program usvojili, pa onda i interesom kraja na kojima ovi stožeri djeluju i za koje se kroz dužnosnike zalažu, vezano uz uspostavu kontakata, a ako se postignu određeni dogovori, da se informira predsjedništvo – rekao je Friščić.

Sam Jambo rekao je da je HSS kao partner poželjan svakoj stranci, i lijevoj, i desnoj, i centru, a moguću koaliciju s Kerumovom strankom nazvao je "odličnom kombinacijom". Ustvrdio je kako se HSS umnogome promijenio u odnosu na prije nekoliko godina, odnosno da je stranka narasla i "nabujala kao Neretva za vrijeme poplava i kao Cetina".

– Danas smo mi partner, danas smo mi stranka koju svatko želi. I tako je pokrenuta inicijativa između zajedničkih prijatelja, gospodina Keruma i mene, gospodin Kerum je moj poslovni partner i prijatelj. Nismo, kad je u pitanju ova tema još popili ni kavu, ali lagano ćemo se dogovoriti i za 9. i za 10. izbornu jedinicu – objasnio je Jambo te dodao kako je Kerum napravio odličan posao na lokalnim izborima 2009. godine.

Komentara 29

Avatar GeniKameni
GeniKameni
01:26 08.10.2011.

\"HSS je kao partner poželjan svakoj stranci, i lijevoj, i desnoj, i centru,...\" Gledaj mu samo face, on bi koalirao i sa crnim vragom, samo da sebi obezbijedi fotelju u vlasti.

BO
boraczapravdu
19:12 07.10.2011.

sve za FOTELJU, FOTELJU ni za što. DOSTA !!!!!!

Avatar wratnik
wratnik
20:12 07.10.2011.

Ma ovej odvratnik je unistijo, ne samo jeda komad Hrvatske, vec i svoju pariju. ali doci ce on skoro kod S,Radica pace onda vidjeti kak mu bu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije