Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNA PONUDA

Dovoljna vam je i srednja škola: Državna tvrtka zapošljava i nudi plaću od gotovo 4000 eura!

Zagreb: Hrvatska kontrola zra?ne plovidbe
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/6
20.11.2023.
u 13:14

Hrvatska kontrola zračne plovidbe lani je ostvarila 131 milijun eura prihoda, što je čak 65,5 posto više nego godinu prije, te 12 milijuna eura neto dobiti. Prosječna neto plaća u tvrtki lani je iznosila oko 3850 eura mjesečno. To je u prosjeku za 320 eura više nego prethodne godine.

Poznata tvrtka u državnom vlasništvu u potrazi je za 13 novih radnika kojima se nudi posao na neodređeno i velika plaća. Riječ je o Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe sa sjedištem u Velikoj Gorici, kompaniji koja ima ukupno oko 730 zaposlenih.

Traži se tehničar za nadzor i održavanje ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) s mjestom rada u Puli te viši inženjer za CNS sustave u Puli. U Dubrovniku, Zadru i Splitu također im treba tehničar za nadzor i održavanje CNS sustava (sustava komunikacije, navigacije i nadzora). U Splitu pak posao nude i višem inženjeru za CNS sustave, odnosno instruktoru. Traži se i tehničar za nadzor i održavanje COM sustava s mjestom rada u Velikoj Gorici koji će biti odgovoran za nadzor i upravljanje tehničkim sustavima (TS-ovima) i uređajima (U-ovima) kontrole zračnog prometa osnovne razine održavanja, piše Danica.hr.

Odlično plaćen posao nudi se i inženjeru u Odjelu OPIS sustava (poslovnih informacijskih sustava) s mjestom rada u Velikoj Gorici te inženjeru u Odjelu telekomunikacijske i mrežne infrastrukture (OTMI) u Velikoj Gorici. Tvrtka želi zaposliti i inženjera SUR/NAV/MET sustava (nadzornih, navigacijskih i meteoroloških sustava), inženjera COM (komunikacijskih sustava), inženjera ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) te operativnog inženjera SUR/NAV/MET sustava – svi za posao u Velikoj Gorici.

GALERIJA Ovo su najbolje plaćena zanimanja u Njemačkoj

Zagreb: Hrvatska kontrola zra?ne plovidbe
1/15

Za tehničare je uvjet srednja stručna sprema tehničkog smjera (elektrotehnika, računarstvo, telekomunikacije), znanje engleskog jezika te dvije godine radnog iskustva u struci. Za inženjera potrebna je visoka razina tehničkog obrazovanja. Hrvatska kontrola zračne plovidbe lani je ostvarila 131 milijun eura prihoda, što je čak 65,5 posto više nego godinu ranije, te 12 milijuna eura neto dobiti. Prosječna neto plaća u tvrtki lani je iznosila oko 3850 eura mjesečno. To je u prosjeku za 320 eura više nego prethodne godine.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 10

PV
prcko.vita
18:02 20.11.2023.

Na što ste vi spali kada vjerujete jednom izvoru poput danica.hr o Bože dragi, dal je ovo moguće ili samo sanjamo jedan ružan san?

GE
gemist
14:56 20.11.2023.

Da je to tak jednostavno,ne bi nudili toliku plaću.Školski kolega iz srednje,radi na aerodromu u ZG,kontrola zračnog prometa,dogurao do šefa smjene kontrolora koji prate zračni promet,,uvijek je bio smiren,ne pije,ne puši,ne lumpa okolo i ima veću plaću nek tu piše,tu ne smije biti greške,možeš jedamput pogriješiti i padne avion sa 200 ljudi

TU
TutoBruto
13:50 20.11.2023.

Nisu sve pare u zivotu, nesto je i u zdravlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije