Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za Bagarića više nema mjesta

Vlada dala naznaku raspleta natječaja: Kunovec-Varga privremeno na čelu HKZP-a

Zagreb: Hrvatska kontrola zra?ne plovidbe
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/3
13.04.2023.
u 18:48

Mario Kunovec-Varga je iskusni meteorolog, u HKZP-u zaposlen duže od 20 godina i dosad je vodio ured za strategiju, razvoj i međunarodne odnose

Privremeni direktor neka bude Mario Kunovec-Varga. Predložila je Vlada tako danas Nadzornom odboru Hrvatske kontrole zračne plovidbe (HKZP), s napomenom da Kunovec-Varga društvo vodi "do provedbe postupka natječaja za imenovanje novog direktora, a najduže na vrijeme od šest mjeseci".

Naznaka je to raspleta i samog spomenutog natječaja koji je otvoren još 18. ožujka, ali nije finaliziran, na koji su se javili Kunovec-Varga, nekadašnji direktor HKZP-a Nino Karamatić, ali i Vlado Bagarić, koji je tvrtku vodio do prije dva dana, kad mu je istekao mandat.

Da potonji više neće biti direktor nagađalo se još otkako je prije nekoliko mjeseci prijavljen za sumnjivo zapošljavanje u HKZP-u, nakon čega je Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici otvorilo protiv njega istragu, a tražilo i određivanje istražnog zatvora, što velikogorički sud nije prihvatio.

Što se Kunovca-Varge tiče, on je iskusni meteorolog, u HKZP-u zaposlen duže od 20 godina i dosad je vodio ured za strategiju, razvoj i međunarodne odnose.

VIDEO Država će pošteno udariti po džepu! Stižu veće kazne za niz prekršaja, neke se penju i do 4000 eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije