Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez rezultata

Devedeset policajaca nije uspjelo pronaći tijelo ubijenog Kontreca

'04.07.2011., Turcisce- Manda Kontrec vec˛ godinu dana ceka informacije o nestalom sinu Krunoslavu koji je ubijen u srpnju 2011., no tijelo nije pronadjeno. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
01.09.2011.
u 11:23

Postoji navodno Marodijeva bilježnica s popisom osoba koje je namjeravao likvidirati. Sutkinja je bilježnicu dala na grafološko vještačenje.

ČAKOVEC – Devedesetak policajaca dva je dana pretraživalo područje Međimurja zvano Murščak i Veliki Leš tražeći tijelo Krunoslava Kontreca (37) iz Turčišća, ubijenog 24. srpnja prošle godine. Prvog dana u akciji je sudjelovalo 40, a drugog 50 policajaca, no ni ta četvrta velika potraga u godinu dana nije dala rezultate. Kontrec je nestao na mostu kod Turčišća, a za njegovo je ubojstvo osumnjičen Krešimir Marodi (38) iz susjednog sela Domašinca. Na mostu su pronađeni veća količina Kontrecove krvi i meci iz Marodijeve automatske puške Crvena zastava, no tijela nema. Do prijave Kontrecova nestanka idućeg dana Marodi je, kažu u policiji, imao dovoljno vremena sakriti ga. U bolnici je za osobe lišene slobode i tvrdi da nije kriv. Već prije pretražena je okolica mosta, a sad i obale rijeke Mure. Postoji navodno Marodijeva bilježnica s popisom osoba koje je namjeravao likvidirati. Sutkinja je bilježnicu dala na grafološko vještačenje, a novo ročište u predmetu u kojem mu se sudi za ubojstvo u neubrojivu stanju trebalo bi se održati za tri tjedna.

.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:24 01.09.2011.

KOSTI VALJDA ,a ne tijelo, ljudi moji nakon godinu dana i meso Slona bi pojeli crvi a kamoli ne čovjeka Nisu našli KOSTI !!

HI
Hierro
02:55 02.09.2011.

Čemu dvojbe.......Paravinja je, Paravinja je :-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije