Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka pretučene djevojke:

'Daruvarac šeta ulicom, kćeri mi prijete da majci sprema sprovod'

Ana Gurlica
Foto: Screenshot N1
19.12.2018.
u 14:38

Ja to ne radim samo za moju Lorenu već za sve žene koje su to doživjele - rekla je Ana Gurlica

Ana Gurlica, majka 18-godišnje Zadranke koju je pretukao Darko Kovačević Daruvarac, potvrdila je za N1 da je policija uhitila tri osobe koje su prijetile njenoj obitelji.

Gurlica kaže da cijela obitelj prima prijetnje preko lažnih profila na društvenim mrežama, ali da je bilo i prijetnji putem telefona. Pohvalila je zadarsku policiju koja je, kaže, odmah reagirala i uhitila tri osobe, od kojih je jedan mladić dva dana proveo u istražnom zatvoru.

Ana Gurlica
1/16

- On (Kovačević) šeta ulicom, a one su u kućama i strah ih je. Ja sam taj strah prebrodila i ja to ne radim samo za moju Lorenu već za sve žene koje su to doživjele - rekla je Ana Gurlica, dodajući da se prijetnje uglavnom svode da "majci sprema sprovod kao što je ocu". Lorenin otac umro je prije dvije godine. S druge strane, obitelj prima i podršku i ponude za zaštitu.

Kaže da je na slučaj upozorila prije nego je Kovačeviću izrečena presuda, da je pisala svim ministarstvima, pa i predsjednici, da se nešto napravi kako se ne bi dogodilo ovo što se dogodilo.

- Ja sam dobila potvrdu da su mail zaprimili, ali mi se nikad nitko nije javio. A sad kad se ovo dogodilo, svi su se javili. Ja im se zahvaljujem - kaže Gurlica.

Pogledajte i video naše ankete o slučaju Daruvarac:

Komentara 54

IN
Ingulube
15:15 19.12.2018.

Gdje su B.A.B.E, spavaju?

AM
ante_maja
15:33 19.12.2018.

šta je 18godišnjakinja radila sa tim likom,duplo starijim od sebe??

BL
bljak007
15:19 19.12.2018.

Pod hitno Daruvarca poslati u Afganistan da smiruje isilovce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije