Naslovnica Vijesti Večernji TV

Zakazali smo! Kakvi su to ljudi koji su pojačavali glazbu da se ne bi čuli krici i udarci

Je li moguće da Zadrani i dalje odlaze u taj kafić? Da tamo mirno ispijaju kave kao da se ništa nije dogodilo.
18. prosinca 2018. u 18:10 130 komentara 22900 prikaza
Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Dugo se hrvatsko pravosuđe nije toliko osramotilo i dugo jedan čin nije toliko sablaznio javnost kao što je izlazak na slobodu opasnog nasilnika Darka Kovačevića Daruvarca.

Darko Kovačević SLUČAJ DARUVARAC Zaiskrilo na gradskom vijeću, a građani masovno pišu negativne komentare za sporni kafić

- Dakle, opasan čovjek koji je umalo ubio 18-godišnju djevojku suđenje čeka na slobodi. Kao država i društvo duboko smo pogriješili i zakazali na nekoliko razina - kaže novinarka Večernjeg lista Iva Puljić-Šego i dodaje:

- Prvo, kakvo je to pravosuđe koje je dopustilo da batinaševa obrana izvuče nasilnika na slobodu i da on suđenje čeka kao slobodan čovjek. Drugo, kakvo je to državno odvjetništvo koje je kazneno djelo okvalificiralo kao nanošenje teških ozljeda. Kako to da to djelo nije okvalificirano kao pokušaj ubojstva? Na taj način Daruvarac bi u zatvoru, odnosno pritvoru, mogao biti znatno dulje od šest mjeseci. Treće, kakvi su to ljudi, ti vlasnici kafića Chill Out koji su pojačavali glazbu kako se ne bi čuli krici i udarci, a koji su nakon izlaska Darka Kovačevića Daruvarca iz pritvora, pazite ovo, čovjeku organizirali doček. Možete li zamisliti išta gore i nevjerojatnije. 

>>Videokomentar Ive Puljić-Šego o slučaju Darka Kovačevića Daruvarca

[video: 28407 / ]

Je li moguće da Zadrani i dalje odlaze u taj kafić? Da tamo mirno ispijaju kave kao da se ništa nije dogodilo. A posebno je odvratno i neshvatljivo to što i žena vlasnika kafića, dakle žena, dok je bila u kafiću i gledala kako Daruvarac mlati 18-godišnju djevojku, govorila: 'Pa neće on njoj ništa, proći će ovo i bez hitne i bez policije'. Stvarno nevjerojatno i sramotno.

Cijeli komentar ovog slučaja pogledajte u videu.

 

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar distanca
  distanca:

  Ako je istina da je ova spodoba na sanku kafica smrkala kokain onda je jasno o kakvim se vlasnicima kafica radi. Ocito je vecina tog kobnog dana bila na opijatima i bolila ih je briga da li ce djevojka biti mrtva ili ne.

 • cvikcange:

  Novinari, nemoj s*at. Kao muškarac vam mogu prenijeti kako se isto ili slično događa svakodnevno. Od premlaćivanja do prijetnji ručnim bombama (vađenjem osigurača). U svakom našeg gradu i zaselku. I nitko ne poduzima ništa. U većini slučajeva žrtva je doista ... prikaži još! žrtva, nije kurva, partijanerica, posvuduša. Samo što nije (nisu) imala prilike doći (niti su to tražile) pod medijsku pažnju. Nasilnik se pušta s tzv. mjerama opreza doma. Pravosuđe nam je apsolutna katastrofa, politika nema snage pritisnuti taj posljednji "zid". A susjedi (ne mislim na granične susjede, već ove gruntovne, katne, kvartovske) su veći drek od sudstva i političara.

 • microlion:

  Koliko je meni poznato moglo bi se pa onda i trebalo prijaviti i vlasnicu kafića, jer je gledati kako se netko mlati na mrtvo a istovremeno ne uraditi ništa, kaznjivo. Može li to koji pravnik potvrditi?