Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRAVSKI MOTIVI

Čelnica Podravke Martina Dalić kušala domaće delicije i razgledala sajam naive u Koprivnici

Podravski motivi u Koprivnici
Foto: Robert Mihaljević
1/3
03.07.2021.
u 13:19

Najduže se zadržala na izložbi slika i skulptura gdje je iz prve ruke doznala kako nastaje nadaleko poznata podravska naiva na staklu

U subotu su otvoreni Podravski motivi u Koprivnici, tradicionalni sajam naive, kulinarstva, starih obrta i folklora Podravine. Održavaju se ovaj vikend u središtu grada.

Na otvorenju Podravskih motiva bila je i predsjednica uprave Podravke Martina Dalić. Ona je u pratnji gradonačelnika Mišela Jakšića i župana Darka Korena obišla manifestaciju te kušala domaće delicije. Najduže se zadržala na izložbi slika i skulptura gdje je iz prve ruke doznala kako nastaje nadaleko poznata podravska naiva na staklu.

Komentara 4

Avatar Vakserčina
Vakserčina
15:44 03.07.2021.

Voli ona naivu i naivne.

BR
Branitelj2020
07:14 04.07.2021.

Korumpirna Martina Dalić koja je zajedno sa Plenkovićem vodila grupu Borg i ukrala zajedno sa Plenkovićem 500 miliona kuna za vrijene sanacije Agrokora slobodno šeće po Hrvatskoj. Zašalosno je da VL piše popagandne članke o takovj osobi umjesto da novinari VL ne postave pitanje zašto se MartiniiDalić i grupi Borg ne sudi.

AD
adminka
17:58 03.07.2021.

malo da predahne od kupovanja podravkinih dionica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije