Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest

Čakovečki mlinovi seljacima isplatili dodatnih 10 lipa

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 08.01.09.., Cakovec, Hrvatska-  Cakovecki mlinovi Photo: Milivoj Kuhar/Vecernji list'
'Milivoj Kuhar/Vecernji list'
16.09.2011.
u 11:33

Dodatak su dobili svi proizvođači čija je pšenica završila u toj tvrtki, uključujući i one koji su je dostavili otkupljivačima koji su radili za Čakovečke mlinove

ČAKOVEC - Čakovečki mlinovi u petak su proizvođačima pšenice uplatili dodatnih deset lipa po kilogramu pšenice standardne kakvoće, pa je ukupna cijena po kojoj su ove sezone preuzimali zrno porasla s 1,25 na 1,35 kuna za kilogram. Čakovečki mlinovi prvi su u srpnju objavili cijenu od 1,25 kuna, prije nego što je pšenica počela pristizati s polja u silose, a isplata je bila u roku od dva radna dana. - U međuvremenu su se raščistile nejasnoće oko otkupa, obračuna kvalitete i visine cijene koje su postojale za vrijeme žetve. Zbog toga smo donijeli odluku da se svim proizvođačima isplati dodatni iznos od deset lipa - stoji, uz ostalo, u priopćenju koje potpisuje direktor Stjepan Varga. Dodatak su dobili svi proizvođači čija je pšenica završila u toj tvrtki, uključujući i one koji su je dostavili otkupljivačima koji su radili za Čakovečke mlinove. To su PZ Čakovec, Vlado d.o.o. iz Domašinca i Agroludbreg iz Ludbrega.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije