Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROZVAO MILANOVIĆA

Banožić: Predsjedniku su trn u oku moj rad za dobrobit vojske i ulaganje ove Vlade

Banožić na predstavljanju dva nova člana skupine i novog letačkog programa za 2022. godinu "Krila Oluje" u Zemuniku
Dino Stanin/PIXSELL
16.05.2022.
u 16:49

Predsjedniče bavite se državničkim poslovima, a ne miješajte se u rad onih koji trebaju raditi neovisno - dodao je Banožić

Ministar obrane Mario Banožić oglasio se danas na svom Facebook profilu nakon izjava predsjednika Zorana Milanovića. 

- Predsjednik Republike opet uličnim govorom, vrijeđa i omalovažava. To je ta udbaška škola, gdje svi koji nisu dio klike ne vrijede, gdje se svi koji imaju suprotno mišljenje progone i utamniče. Predsjedniku su trn u oku moj rad za dobrobit Hrvatske vojske i ulaganje ove Vlade u opremanje Hrvatske vojske kojoj su za njegova mandata rezana prava - napisao je.

Pozvao je i Milanovića da se ne miješa u rad onih koji trebaju raditi neovisno.

- Nakon ugovora za Rafale, Bradley, nakon dolaska Black Hawkova, pokretanja postupka nabave PZO sustava, ne može kritizirati procese nabave za Oružane snage pa hajku preko svojih dodavača vodi o mojim postupanjima oko državnih nekretnina. Upire ponovno prstom u rad DORH-a, policije. Predsjedniče bavite se državničkim poslovima, a ne miješajte se u rad onih koji trebaju raditi neovisno - dodao je.

Podsjetimo, Milanović je danas u Slavonskom Brodu prozvao Banožića, navodeći kako je on napravio štetu. 

- Ova poplava delikata i muljaža neće skrenuti moj fokus s činjenice da je trenutni ministar obrane čovjek koji se bavi kriminalom i koji pogoduje neplatišama, ljudima koji uđu u državni prostor, imaju cijelu shemu kako da ne plaćaju državu i onda ih se štiti, prostor ostaje zauzet, a država nema od njega ništa - kazao je Milanović. 

>> VIDEO Rusija zaprijetila Finskoj i Švedskoj: 'Nećemo to jednostavno prihvatiti. Sve će se radikalno promijeniti'

 

Komentara 10

Avatar Maks:
Maks:
17:26 16.05.2022.

Nesposoban kao premijer, nesposobniji kao predsjednik, javna sramota!

Avatar Becarina
Becarina
17:31 16.05.2022.

Ministar je u pravu.

DU
Deleted user
17:05 16.05.2022.

Cak i Banozic je olicenje sposobnosti u odnosu na onog milanovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije