Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća u Lekeniku

Autom naletio na pješakinju, bori se za život

nesreća
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
29.12.2018.
u 10:52

Vozač je u petak oko 17 sati, u Turopoljskoj ulici prilikom obilaženja dviju pješakinja, koje su se u istom smjeru kretale uz rub kolnika prednjim dijelom vozila udario u jednu od njih, staru 56 godina

Pješakinja (56) zadobila je teške ozljede opasne za život kad je u petak navečer na nju u Lekeniku naletio 43-godišnji vozač, izvijestila je u subotu sisačko-moslavačka policija.

Vozač je oko 17 sati, u Turopoljskoj ulici prilikom obilaženja dviju pješakinja, koje su se u istom smjeru kretale uz rub kolnika prednjim dijelom vozila udario u jednu od njih, staru 56 godina.

Od siline udara pješakinja je odbačena na prednji dio vozila te u odvodni kanal nakon čega je prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje su joj utvrđene teške ozljede opasne za život.

Protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, navodi policija.

Pogledajte video: Prometne kazne - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu

Komentara 5

DU
Deleted user
11:01 29.12.2018.

Vozac je trebao paziti, ali malo nezahvalna situacija. Babe su sigurno hodale jedna uz drugu, cim je samo jednu zahvatio. Uz to, kretale su se u istom smjeru sa autima, a pravilo je da se hoda uvijek u suprotnom smjeru od vozila, bas zato da vidis kad ti se auto priblizava. Pjesaci su jednako odgovorni ovdje.

Avatar Asterix
Asterix
18:56 29.12.2018.

S obzirom da ima svakakvih vozača a i najbolji ponekad pogriješe, pješaci bi trebali biti puno oprezniji kod šetnje uz cestu a naročito kod prelaženja ceste. Često krenu na pješački bez provjere da li vozilo usporava.

Avatar rubinet
rubinet
18:08 29.12.2018.

"Autom naletio na pješakinju, bori se za život"...ovo znači: vozač se bori za život...teško je napisati dobar naslov...poput"Autom naletio na pješakinju koja se bori za život"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije