Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio sedam punata

Ante Zorica slavodobitnik Sinjske alke, pogledajte tko je sve došao!

ante zorica (1)
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/15
04.08.2013.
u 19:21

Danas nema rata, ali duh domoljublja živi među nama – rekao je u svom govoru, čestitajući pobjedniku predsjednik Ivo Josipović.

Mladi, 29-godišnji alkar Ante Zorica, slavodobitnik je 298. Sinjske alke. Ovo mu je već treća pobjeda, a osvojio ju je zahvaljujući dva pogotka u sridu i jednog u jedan

 – Vjerojatno nema prilkladnijeg dana za Alku od onoga kojeg vezujemo uz Dan domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i Dana pobjede. Zato posebno pozdravljam sve hrvatske branitelje, junake Domovinskog rata i njihove obitelji. Čast, junaštvo, domoljublje i spremnost na žrtvu su vrijednosti koje slavi Alka. Danas nema rata, ali duh domoljublja živi među nama – rekao je u svom govoru, čestitajući pobjedniku predsjednik Ivo Josipović.

Rekao je da je Hrvatska uspješna zemlja, s obzirom da smo članica EU, ali i napomenuo kako imamo ozbiljnih gospodarskih problema. No, on očekuje da ćemo za dvije godine, kada se bude "trkala" jubilarna 300. Alka problemi biti iza nas.

– Hrabrost, odlučnost i spremnost za žrtvu su vrline koje ćemo sada iskoristiti. Uvjeren sam da je pred nama dobra budućnost. Za dvije godine imat ćemo Hrvatsku ugodnu za življenje i Alku s novim tribinama. Za dvije godine Hrvatska, alka i Sinj će biti 2 u sridu" – optimistično je predvidio Josipović.

>> General Ante Gotovina glavna zvijezda Sinjske alke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije