Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači

Pakt: Grobari i Delije zajedno protestirali na tribinama u Trebinju

grobari
Pixsell
01.03.2011.
u 17:30

Na nedjeljnoj utakmici u Trebinju između Crvene zvezde i Leotara na tribinama se, uz 6500 Delija, pojavilo i 150 Partizanovih navijača Grobara

Grobari su protestirali zajedno s Delijama protiv "teških presuda srpskog pravosuđa za njihove pripadnike" te ukazivali na besmisao navijačkog nasilja. Niti u jednom trenutku jedna skupina nije zviždala drugoj.

– Cilj je ove priče da prestane ubijanje zbog toga što netko navija za Zvezdu ili Partizan. Ne želimo više da netko pogine zbog navijačke pripadnosti – rekao je za dnevnik Alo čovjek blizak Grobarima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije