Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA PO POBJEDA

Zvijezda Italije bez kočnica: 'Vjerujemo u osvajanje Eura, to je naš cilj!'

European Football Championship - Turkey - Italy
Matthias Balk/DPA/PIXSELL
15.06.2021.
u 16:10

- Mancini je odličan trener, dao nam je samopouzdanje, a to je ono što nam je trebalo.

Napadač talijanske nogometne reprezentacije Andrea Belotti (27) izjavio je da "Azzurri" žele osvojiti Euro, te je pohvalio izbornika Roberta Mancinija.

- Kad se nismo kvalificirali za SP u Rusiji dotaknuli smo samo dno i u ekipi vlada velika želja za iskupljenjem. Pitate me možemo li otići do kraja? Da, možemo. Mi u to vjerujemo i to je naš cilj, ali moramo ostati čvrsto na zemlji i biti fokusirani u svakoj utakmici. Svaki igrač zna koliko mu puno znači nositi nacionalni dres i u momčadi postoji veliko zajedništvo. Svaki igrač je važan, bez obzira da li je u početnoj postavi ili ulazi u igru s klupe - kazao je za talijanske medije napadač Torina, koji je u prvom susretu Eura u kojem je Italija je u Rimu pobijedila Tursku 3:0, ušao u igru tek u 80. minuti.

Strijelci u talijanskoj pobjedi bili su Merih Demiral (53-autogol), Ciro Immobile (66) i Lorenzo Insigne (79). Italiju u 2. kolu 16. lipnja, ponovo u Rimu. očekuje Švicarska, a u zadnjem susretu u skupini Wales (20. lipnja).

Pohvalio je i izbornika Roberta Mancinija, istaknuvši da je kod igrača podigao samopouzdanje.

- Mancini je odličan trener, dao nam je samopouzdanje, a to je ono što nam je trebalo. On svakoga tretira kao važnog igrača bez obzira koliko igra i sada je prisutno veselje dok igramo - dodao je Belotti.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:44 16.06.2021.

Oni i Francuzi po meni prvi favoriti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije