Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakuhalo na Twitteru

Znate li razliku između jogurta i Srbije? Američki bloger udario Srbe što je niže mogao

Srpski navijač
Foto: DPA/Pixsell
1/2
14.09.2019.
u 11:07

Clancy je Prvi svjetski rat spomenuto i dan ranije, te možemo zaključiti da je nastavio udarati po temi koja je njegove suparnike najviše zaboljela.

Kevin Clancy, bloger i voditelj podcasta poznate američke sportske stranice Barstool, tip poznat kao neumorni trol koji ne bira riječi i način kada želi na sebe skrnuti pozornost, nastavio se žestoko svađati sa Srbima na Twitteru.

Podsjetimo, tek što je Srbija pobijedila SAD 94:89 u razigravanju za poredak od petoga do osmoga mjesta na Svjetskome košarkaškom prvenstvu u Kini, Clancy je na spomenutoj društvenoj mreži u zajedljivu stilu upitao: "Izgubili smo od Srbije u košarci?? Imaju li uopće u Srbiji hrane?"

To je isprovociralo opći rat uvredama na njegovu profilu, međutim, Clancy ne samo da se u međuvremenu nije ohladio, već je u noći s petka na subotu objavio sljedeći tvit:

- Znate li koja je razlika između jogurta i Srba? Jogurt nije odgovoran za genocidno ponašanje i Prvi svjetski rat - napisao je Clancy, što je izazvalo daljnju burnu prepirku u komentarima.

Clancy je Prvi svjetski rat spomenuo i dan ranije, te možemo zaključiti da je nastavio udarati po temi koja je njegove suparnike najviše zaboljela. 

- U redu, ispričavam se Srbima. Trebao sam se ophoditi s više poštovanja prema narodu koji je započeo Prvi svjetski rat. E, neka ste vi ubili Franju Ferdinanda, 16 milijuna mrtvih. Krasno - napisao je dan ranije.

Spominjao se tu i Nikola Tesla, padale su optužbe tko krade čije recepte, a Amerikanac je u jednom trenutku i posprdno konstatirao da nije imao pojma kako Srbi imaju internet.

ČITAVU PREPISKU MOŽETE PRONAĆI OVDJE.
 

Ključne riječi

Komentara 22

AG
Agricola
13:33 14.09.2019.

Nije uopće udario nisko, bio je realan, čak politički korektan s obzirom s kim je imao posla.

DJ
djako951
11:40 14.09.2019.

mislim da susjede moramo razumjeti zašto su ogorčeni na ove objave! oni su narod pun uvjerenja da sve što rade-rade ispravno..!

TO
Tomi0713
20:01 14.09.2019.

Sve je tocno rekao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije