Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOTREBNO

Zmajevi rigaju vatru: Kolašinac vrijeđao pomoćnika, Bešić psovao Nigerijca

Kolašinac
Printscreen Youtube
22.06.2014.
u 13:40

Riganje vatre Bešića i Kolašinca možda se može objasniti time što su najmlađi u reprezentaciji BiH. No, izbornik Safet Sušić bi ih svejedno trebao upozoriti da pripaze na ponašanje...

Nogometaši Bosne i Hercegovine žestoko su protestirali kod pomoćnog suca nakon što su Nigerijci poveli 1:0. Zmajevi su smatrali da je pogotku prethodio prekršaj Emenikea nad Spahićem, a najburnije je reagirao Sead Kolašinac koji je psovao suca.

Novozelandska sudačka trojka očito nije razumjela što igrač Bosne i Hercegovine govori pa se Kolašinac izvukao bez posljedica.

Pomoćni sudac Jan Hendrik Hintz nije bio jedini kojem su igrači BiH spominjali bližu i širu rodbinu. Slično je prošao i nigerijski igrač Juwon Oshaniwa kojega je Muhamed Bešić psovao jer je, po njegovom mišljenju, krao vrijeme.

Riganje vatre Bešića i Kolašinca možda se može objasniti time što su najmlađi u reprezentaciji BiH. No, izbornik Safet Sušić bi ih svejedno trebao upozoriti da pripaze na ponašanje...


Original Video - More videos at TinyPic

>> Evo kako je sudac teško oštetio BiH i izbacio ju sa SP-a

Komentara 10

SE
sestrićna
14:24 22.06.2014.

presporo bih igra..tako se igralo prije 10-15 god..

VE
verakruz
13:58 22.06.2014.

Bošnjačka kultura i način života!

V1
vlada.1995
15:32 22.06.2014.

Pa ovo je potpuno normalno. pa gledajte koliko puta djokovic (makar ranije) psovao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije