Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra se igra derbi

Ženama besplatan ulaz na utakmicu Lokomotive i Hajduka

Lokomotiva Zadar (1)
Goran Stanzl/Pixsell
27.08.2013.
u 17:36

– Bit će to još jedna motivacijska utakmica. U prvenstvenim utakmicama bili smo uspješniji, pamtim samo poraz u Splitu u kupu

Lokomotivin trener Tomislav Ivković ostavlja dojam tipa koji zna kamo ide. Ako ni iz čega, njegovi igrači mogu učiti iz njegova samopouzdanja. A ono će biti iznimno važno uoči sutrašnje utakmice Lokomotive i Hajduka u Maksimiru (18 sati). Možda im pomogne i zanimljiv potez marketinškog odjela Lokomotive. Naime, svim djevojkama i ženama koje dođu na utakmicu ulaz je besplatan. Iz Lokomotive apeliraju na muški dio populacije da animiraju svoje ljepše polovice na dolazak na utakmicu. Možda dolazak bijelih u Maksimir posluži i kao afrodizijak.

– Bit će to još jedna motivacijska utakmica. U prvenstvenim utakmicama bili smo uspješniji, pamtim samo poraz u Splitu u kupu. Ova utakmica bit će nam još teža jer je Hajduk izgubio zadnju utakmicu u Puli. Hajduk je kvalitetna momčad koja ima kontinuitet – kazao je Ivković.

Je li Lokomotiva favorit?

– Imamo kontinuitet, a i devet igrača iz prošle sezone u momčadi. No, budući da brzo učim na svojim greškama, reći ću da je Hajduk favorit bez obzira na to gdje igrali. Jer, Hajduk je ime... Naravno da pobjedom nad Hajdukom želim na vrh, ali ne doživljavam to kao pritisak. Ali na tom vrhu želim i ostati.

Kakva je situacija s momčadi, tko vam nedostaje?

– Nitko mi ne nedostaje...

Pa kako kad imate ozlijeđenih igrača?

– Imam, ali oni mi ne nedostaju. Jer jednostavno ne igraju. Bio bih bezobrazan prema svojim igračima koji sada igraju kad bih govorio da mi netko nedostaje. Pa što su sad papci ovi koji igraju ili mijenjaju nekoga. To je teorija: sad mi fali ovaj, a ušao je onaj koji nema pojma. Pa kad bih to tako gledao, pustio bih igračima da me išamaraju.

Gledate li na ovu utakmicu kao revanš Igoru Tudoru za Kup?

– Da igramo Tudor i ja, on bi sigurno pobijedio jer je mlađi, ali budući da igraju naše momčadi, nema revanšizma. Kad god sam se htio revanširati, uvijek je bilo loše – zaključio je Ivković.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije