Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazil:

Zbog stravičnog napada na suca nogometaš optužen za ubojstvo

YouTube/Screenshot
05.10.2021.
u 21:56

"Sudac je dobio udarac kada se nije mogao braniti te je lako mogao umrijeti ili dobiti teške ozljede glave", objasnio je Assuncao

Nogometaš brazilskog drugoligaša Sao Paulo RS-a William Ribeiro optužen je za pokušaj ubojstva zbog napada na suca utakmice.

Ribeiro je uhićen jer je na utakmici protiv Guaranija udario suca Rodriga Crivellara u glavu, a zatim ga i onesvijestio udarcem po vratu.

Sudac je prevezen u bolnicu iz koje je otpušten sljedeći dan, a policijski inspektor Vinicius Assuncao odlučio je podići optužnicu za pokušaj ubojstva.

"Sudac je dobio udarac kada se nije mogao braniti te je lako mogao umrijeti ili dobiti teške ozljede glave", objasnio je Assuncao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije