Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB - KAMEN INGRAD 2:1 U Kranjčevićevoj ulici mnogo uzbuđenja i čak dva crvena kartona

Zagreb - Kamen I. 2:1- Majstorije Vidovića i Mandžukića za slavlje

zagreb.jpg
Foto: ŽELJKO HLADIKA
01.11.2005.
u 16:41

ZAGREB – Bila je to najlošija Zagrebova utakmica u posljednjih desetak mjeseci – ustvrdio je Mile Petković, trener “pjesnika”, nakon 2:1 pobjede svoje momčadi nad Kamenom Ingradom.

– Budući da su zagrebaši uigraniji od nas, u nekim drugim okolnostima lako bi nas mogli pobijediti s tri, pa čak i četiri pogotka razlike. No, jučer smo upravo mi držali konce pobjede u svojim rukama. Pri 1:0 vodstvu Mate Brajković je bio “prekratak” za loptu koju mu je dodao Edin Mujčin. Da je Mate pogodio, vodili bismo s 2:0 i zacijelo stekli nedostižnu prednost. Ispalo je, međutim, drukčije, mi nismo zabili, domaćini jesu, pa je njihova pobjeda posve zaslužena – istaknuo je Ivica Matković, trener Kamena Ingrada.

Pjesnici su u dvije utakmice koje su izgubili – jednu od Hajduka, drugu od Osijeka – imali pregršt prilika i bili bolji. U nadmetanju s Veličanima izostale su sve te silne prilike, baš kao i igra s više lakoće.

Istodobno, Kamenovi nogometaši protunapadima i polukontrama više su puta opasno zaprijetili. Prvi su došli i u vodstvo. Drago Papa, strijelac tog vodećeg pogotka, štošta je učinio sam u 8. minuti; među inim, odigrao je dupli pas sa Srđanom Lakićem, a stigao je još i “ispremiješati” domaću obranu. Nakon svega, posve pribran, zatresao je suparničku mrežu. “Pjesnici” su izjednačili u 21. minuti. Idealan centaršut Vedrana Ivankovića napadač Rajko Vidović gotovo s ruba šesnaesterca majstorski je poslao u gornji kut Kamenovih vrata.

Izvanredan potez! U nastavku su domaćini “stiskali”, a ulaskom 19-godišnjeg Marija Mandžukića, strijelca pobjedonosnog pogotka, okrunili su svoje napore. Mladen Pelaić je u 75. minuti idealno nabacio, a Mandžukić glavom loptu usmjerio u mrežu. Danas zagrebaši u 18 sati igraju u Vukovini.


ZAGREB - KAMEN INGRAD 2:1

ZAGREB Stadion u Kranjčevićevoj.
Gledatelja 2000.
Vrijeme sunčano.
Sudac Trivković (Split) 7.
Igrač utakmice Mario Mandžukić.
Žuto-crveni karton: Lajtman (65).
Crveni karton: Darmopil (35).

Strijelci:
0-1 Papa (8)
1-1 Vidović (21, Ivanković)
2-1 Mandžukić (75, Pelaić)

ZAGREB:
Markotić 6
Brnas 6.5
Labudović 6
Ivanković 5.5
(od 78. Mandžukić) 7
Pelaić 6.5
Brkljača 6
Ibričić 5.5
Lajtman 5.5
Čutura 6.5 (od 84. Nadarević) -
Bartolović 5.5 (od 53. Petričević) 5.5
Vidović 7

KAMEN INGRAD:
Čavlina 6
Poleti 6
Božinovski 5
Paramaković 5
Papa 7
Kralj 5.5
(od 88. Stipković) -
Mujčin 6.5
Darmopil 5
Mujdža 5
Lakić 6
(od 46. Škaričić) 5.5
Brajković 6
(od 88. Peić) -

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije