Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Košarka

Zaboravili na preporuke o distanci: Legendarni Magic izazvao oduševljenje među Splićanima!

Pohitali su svi prema legendi Lakersa i NBA ligi kako bi došli do vrijedne uspomene – fotografije s jednim od najboljih košarkaša svih vremena.
03. kolovoza 2020. u 07:00 5 komentara 4486 prikaza
Split: Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/10

Magic Johnson odlučio je dio ljetnog odmora provesti u Hrvatskoj. S jahtom Aquila usidrio se kod Splita, grada koji je dao čak sedam NBA igrača (Kukoč, Rađa, Rabak, Šundov, Ukić, Žižić i Dukan).

Mario Hrvoj i Magic Johnson na Zapadnoj obali "Gospodin Čarolija" na Jadranu NBA legenda posjetila Brač i ranim jutarnjim satima šetala Splitom

Da bismo ustanovili o kakvoj je zvijezdi riječ, dovoljno je pogledati kakvo je oduševljenje Magic izazvao kada se s jahte spustio među Splićane. 

>>> Pogledajte kako je Magic oduševio Splićane

Pohitali su svi prema legendi Lakersa i NBA lige kako bi došli do vrijedne uspomene – fotografije s jednim od najboljih košarkaša svih vremena.

U tom trenutku kao da se zaboravilo na preporuke Stožera o održavanju socijalne distance

Split: Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao | Autor : Milan Sabic/PIXSELL Foto: Milan Sabic/PIXSELL 02.08.2020., Split - Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao ispred jahte na kojoj boravi.Magic Johnson u Split je stigao na mega jahti Aquili dugoj 85,6 metara i vrijednoj oko 150 milijuna americkih dolara. Photo: Milan Sabic/PIXSELL Split: Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao | Autor : Milan Sabic/PIXSELL Foto: Milan Sabic/PIXSELL 02.08.2020., Split - Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao ispred jahte na kojoj boravi.Magic Johnson u Split je stigao na mega jahti Aquili dugoj 85,6 metara i vrijednoj oko 150 milijuna americkih dolara. Photo: Milan Sabic/PIXSELL Split: Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao | Autor : Milan Sabic/PIXSELL Foto: Milan Sabic/PIXSELL 02.08.2020., Split - Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao ispred jahte na kojoj boravi.Magic Johnson u Split je stigao na mega jahti Aquili dugoj 85,6 metara i vrijednoj oko 150 milijuna americkih dolara. Photo: Milan Sabic/PIXSELL Split: Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao | Autor : Milan Sabic/PIXSELL Foto: Milan Sabic/PIXSELL 02.08.2020., Split - Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao ispred jahte na kojoj boravi.Magic Johnson u Split je stigao na mega jahti Aquili dugoj 85,6 metara i vrijednoj oko 150 milijuna americkih dolara. Photo: Milan Sabic/PIXSELL Split: Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao | Autor : Milan Sabic/PIXSELL Foto: Milan Sabic/PIXSELL 02.08.2020., Split - Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao ispred jahte na kojoj boravi.Magic Johnson u Split je stigao na mega jahti Aquili dugoj 85,6 metara i vrijednoj oko 150 milijuna americkih dolara. Photo: Milan Sabic/PIXSELL Split: Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao | Autor : Milan Sabic/PIXSELL Foto: Milan Sabic/PIXSELL 02.08.2020., Split - Magic Johnson izasao pred mnogobrojne okupljene fanove s kojima se fotografirao ispred jahte na kojoj boravi.Magic Johnson u Split je stigao na mega jahti Aquili dugoj 85,6 metara i vrijednoj oko 150 milijuna americkih dolara. Photo: Milan Sabic/PIXSELL

kostajnica
NA GRANICI EU
Tužna priča iz hrvatskog grada: 'Znate kakva je situacija kad je čak i gradonačelnik odselio'
Biciklisti
PROMO
Kako izabrati pravi bicikl
  • Mimosvijet:

    Što su ti naši ljudi. Drago im se tiskati uz slavne pa stavljati na Facebook i pri tome im nimalo ne smetaju ni korona ni HIV. A da je neki splitski klošar naiđe s etiketom HIV pozitivan zaobilazili bi ga u širokom luku.

  • MateBobanheroj:

    Magic Johnson je izuzetno simpatičan i drag čovjek. Znaju Splićani to prepoznati, a i Magic je najbolja reklama koju je Split mogao dobiti. Svaka čast Magicu i Splitu.

  • a. e.:

    Ovo su vam vrste komentatora koje su odgojili oni koji ih na portalu preferaju na račun afirmativnih i pozitivnih. U svakoj bi zemlji objavili hrpu pozitivne komentare, ali ne i ovdje. Što je to ako ne hibridni rat.