Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI KOŠARKAŠ
Povratak na članak

Zaboravili na preporuke o distanci: Legendarni Magic izazvao oduševljenje među Splićanima!

Pohitali su svi prema legendi Lakersa i NBA ligi kako bi došli do vrijedne uspomene – fotografije s jednim od najboljih košarkaša svih vremena.

Komentari 5

DU
Deleted user
07:50 03.08.2020.

Što su ti naši ljudi. Drago im se tiskati uz slavne pa stavljati na Facebook i pri tome im nimalo ne smetaju ni korona ni HIV. A da je neki splitski klošar naiđe s etiketom HIV pozitivan zaobilazili bi ga u širokom luku.

VL
MA
MateBobanheroj
11:01 03.08.2020.

Magic Johnson je izuzetno simpatičan i drag čovjek. Znaju Splićani to prepoznati, a i Magic je najbolja reklama koju je Split mogao dobiti. Svaka čast Magicu i Splitu.

VL
IV
IVRI
10:24 03.08.2020.

Ovo su vam vrste komentatora koje su odgojili oni koji ih na portalu preferaju na račun afirmativnih i pozitivnih. U svakoj bi zemlji objavili hrpu pozitivne komentare, ali ne i ovdje. Što je to ako ne hibridni rat.

VL
DU
Deleted user
09:16 03.08.2020.

Izgleda da ni Sida nije više šta je nekad bila.

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
09:00 03.08.2020.

Vidićeš kad Magic pokupi koronu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.