Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvrati

Young Boysi u 90. minuti izbacili kijevski Dinamo

Ajax
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.08.2017.
u 23:00

Dinamo je u prvoj utakmici prije tjedan dana u Kijevu pobijedio sa 3:1, pa je Young Boys izborio nastup u 4. pretkolu zahvaljujući pogotku u gostima

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida odigrao je čitavu utakmicu za kijevski Dinamo u uzvratnom susretu 3. pretkola Lige prvaka u kojemu je njegov sastav u Bernu izgubio od Young Boysa sa 0:2 primivši pogodak u 90. minuti susreta kojim je ostao bez nastupa u posljednjoj rundi kvalifikacija za najjače klupsko natjecanje.

Dinamo je u prvoj utakmici prije tjedan dana u Kijevu pobijedio sa 3:1, pa je Young Boys izborio nastup u 4. pretkolu zahvaljujući pogotku u gostima.

Švicarski je sastav poveo sa 1:0 golom Hoaraua iz kaznenog udarca u 13. minuti, a prolazak dalje osigurao mu je Lotomba u 90.

Jozo Šimunović odigrao je svih 90 minuta za Celtic koji je sa 1:0 (0:0) kao gost u Trondheimu svladao Rosenborg i tako s ukupnih 1:0 prošao dalje. Jedini gol u obje utakmice škotskog i norveškog prvaka postigao je Forrest u 69. minuti.

Jurica Buljat odigrao je svih 90 minuta za bjeloruski BATE koji je na svom terenu sa 2:1 svladao prašku Spartu, ali to mu nije bilo dovoljno za prolazak dalje jer je prva utakmica završila pobjedom češkog prvaka od 1:0 pa se Slavila kvalificirala u 4. pretkolo zbog gola u gostima.

Marko Livaja igrao je za AEK do 71. minute u 0:1 porazu na gostovanju kod CSKA u Moskvi. Kako je CSKA bio bolji i u prvoj utakmici u Ateni sa 2:0, ruski doprvak je prošao dalje s ukupnih 3:0.

Diego Živulić igrao je do 63. minute za Viktoriju iz Plzena koja je izgubila sa 1:4 na svom terenu od rumunjskog FCSB-a. Prva utakmica u Bukureštu završila je rezultatom 2:2 pa je bivša Steaua prošla dalje s ukupnih 6:3.

Uspješan nije bio niti Ivan Leko kao trener Club Bruggea. Njegov je sastav izgubio na gostovanju kod Istanbul Basaksehira sa 0:2, a kako je prvi susret završio rezultatom 3:3, turski sastav je prošao dalje s ukupnih 5:3.

Zanimljivo je bilo u Amsterdamu gdje su Ajax i Nice odigrali 2:2, pa je francuski prvak prošao dalje zbog više postignutih pogodaka u gostima jer je prva utakmica završila rezultatom 1:1. 

Komentara 1

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
07:02 03.08.2017.

Bravo YB,bravo Švicarci,nema predaje 👍🌞🇭🇷🇨🇭

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije