Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi u Ameriku

Xavi napušta Barcelonu: Našao se s predstavnicima New Yorka i dogovorio transfer

Xavi
Reuters/PIXSELL
04.03.2015.
u 18:48

- Iznimno smo zainteresirani za iskusne igrače poput Xavija i vrata tog transfera nisu zatvorena, izjavio je nedavno Claudio Reyna

Prema izvještaju španjolskih medija, veznjak Barcelone Xavi napustit će katalonski klub i otići u Ameriku. Prije nekoliko dana Xavi i njegov otac našli su se s predstavnicima New York Cityja i dogovorili transfer koji bi se trebao realizirati početkom sljedeće godine.

Xavi je htio napustiti klub već prošloga ljeta, ali dolaskom Luisa Enriquea na mjesto trenera promijenila mu je planove. Ipak, Xavi ima već 35 godina i trebaju mu novi izazovi u karijeri jer će u Barci dobivati sve manje prilika. U New York Cityju bi se pridružio bivšem suigraču Davidu Villi.

- Iznimno smo zainteresirani za iskusne igrače poput Xavija i vrata tog transfera nisu zatvorena, izjavio je nedavno Claudio Reyna, sportski direktor New Yorka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije