Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJENOS \'\'UŽIVO\'

Xabi Alonso s klupe signalizirao Mourinhu kako \'\'stoji\'\' Chelsea

Deron Williams
Foto: REUTERS
1/2
08.05.2012.
u 21:20

Dok je vodio Real protiv Granade, Mourinha je zanimalo koji je rezultat finala FA kupa između Chelsea i Liverpoola

Iako je danas trener Real Madrida, Jose Mourinho i dalje voli osluhnuti što se događa s njegovim bivšim klubovima, pogotovo sa Chelseajem. No, ne radi to, primjerice, uz jutarnju kavu čitajući novine već je od svog igrača Xabija Alonsa tražio svojevrsni \'\'live\'\' prijenos finala FA kupa između bluesa i Liverpoola i to dok je vodio prvenstvenu utakmicu protiv Granade.

Veznjak Reala je, tijekom prvog poluvremena kojeg je proveo sjedeći na klupi, uhvaćen kako treneru rukama signalizira rezultat s Wembleyja. Utakmicu je pratio preko svog mobitela, a kamera ga je snimila kako Mourinhu objašnjava da je Liverpool smanjio: \'\'2:1, Carroll\'\'. Mou je to primio mirno, za Chelsea je na kraju ostalo 2:1, a istim rezultatom slavio je i Real...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije