Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORUĆA TEMA

Vrsaljko o odlasku u Hajduk: 'To što rade je fenomenalno. Navijači su fenomenalni'

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
Luka Stanzl/PIXSELL
15.06.2021.
u 11:38

Neko vrijeme kruži glasina o povratku trofejnog reprezentativca u Hrvatsku.

Šime Vrsaljko tek se vraća u formu i ostaje nada da će je dosegnuti već protiv Češke, što bi bilo savršeno jer Hrvatskoj treba onakav kakvog ga znamo da može biti.

Nije dugo igrao pa je malo izgubio osjećaj za utakmice, ali svjestan je tih problema.

- Drago mi je što mogu pričati o toj temi jer to je realnost zbog već poznatih razloga. Drago mi je što mog igrati, zadovoljstvo mi je nastupati za reprezentaciju. Drago mi je i da nakon tolike pauze i turbulentnog perioda s profesionalne strane, znatiželjan sam kako ću izgledati. Očekujem od sebe jako puno i da ću ostvariti osobne ciljeve. No nisam tu da bih gledao samo osobnu karijeru već da dam sve što mogu za reprezentaciju. Za sebe ću se sigurno pobrinuto - izjavio je Vrsaljko pa spomenuo hrvatsku obranu i što popraviti:

- Vidim odličnu hrvatsku obranu, borimo se svi zajedno. Od onih na terenu, klupi, tribini, svi... Obrana počinje od prvog igrača na terenu, a to je napadač pa sve do posljednjeg, golmana. Ne treba nikoga izdvajati, kolektiv smo i kolektivno igramo ili dobro ili loše. Sve gledamo kroz kolektiv i mislim da ima situacija na kojima treba poraditi. Trudimo se, analiziramo i stavili smo se u službu reprezentacije da što bolje izgledamo.

Mlađi igrači proživljavaju sjajne trenutke u karijeri pa time sigurno "dižu" ostale, ne samo na travnjaku, već i izvan njega.

- Naravno da su mladi svježa krv i energija koja u svakom trenutku može puno donijeti na terenu i van njega. Stvarno, svi su fenomenalni, kao profesionalci i van terena. Sretni smo što možemo vidjeti da je budućnost s nama i da će jednog dana i oni biti nosioci svega ovoga. To je jako dobro. Što se atmosfere tiče, fenomenalna je.

Česima i Škotima nije iznenađen.

- Nismo iznenađeni ničime pretjerano. U nadolazećim danima radit ćemo detaljne analize reprezentacija s kojima se susrećemo. Uz sav respekt, ako budemo na nivou, rezultat neće izostati protiv Češke. Česima je pobjeda dala krila, imaju samopouzdanje pa možda oni. Mi smo u fazi gdje ga imamo manje. I Škotska se želi dokazati. Neće biti jednostavno.

A potom je na red došla jedna glasina, o njegovu povratku u Hrvatsku. Odnosno, Hajduk!

- Ne znam odgovor na to pitanje, ali Hajduku želim sve najbolje u nadolazećim sezonama, to što rade je fenomenalno, navijači i struka su fenomenalni. Idu uzlaznom putanjom. A moja karijera... Ne mogu ništa javno reći o planovima. U daljnjoj budućnosti možda se vratim kući, vidjet ćemo.

Ključne riječi

Komentara 2

ML
mladen6
08:01 16.06.2021.

To bi bio potez odlazak u hajduk. Mjenjaju trenere svakih 6 mjeseci.

Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
13:44 15.06.2021.

Kako trenutno igra i kako je odigrao protiv Engleza nije ni za Hajduka. Vrhunac bio mu bio NK Dugo Selo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije