Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik želi imati uglednog "vanjskog suradnika"

Vranković: Kukoč je legenda, svi smo za njega

Josip Vranković
Marko Mikulić/Večernji list
05.12.2009.
u 11:35

Izbornik počeo dogovarati provjere uoči SP-a. Sljedeće će ljeto u Europu doći SAD, Argentina, Kina, Brazil, Australija, Kanada...

Premda će prve utakmice voditi tek na ljeto, novi hrvatski košarkaški izbornik Josip Vranković ne miruje. Upravo razgovara s potencijalnim članovima stručnog stožera, ali i s "vanjskim suradnicima". Jedan od njih trebao bi biti i Toni Kukoč.

Proslavljeni je NBA košarkaš prilično samozatajno komentirao Vrankovićev poziv zapitavši se što će biti počne li netko Joki predbacivati što je angažirao čovjeka koji ne živi u Hrvatskoj niti s hrvatskom košarkom.

– Ne vidim tko bi mogao biti protiv, to bi bila ludost. U HKS-u u je takvo ozračje da Kukoč može biti samo dobrodošao. On je naša najveća živuća legenda.

Nažalost, Hrvati se nerijetko odriču svojih živih legendi, za razliku od Srba koji ih dodatno glorificiraju. Stoga će Vranković oprezno:

– Neka Kukoč prati naših pet treninga i turnir u Hrvatskoj i neka mi poslije toga kaže što je uočio i što predlaže. To bi mi mnogo pomoglo.

Isto vrijedi i za Spahiju i Repešu, ne postane li talijanski izbornik. Uostalom, Vranković ima još takvih planova, ali zasad ne izlazi s njima u javnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije