Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov trener

Burić o otkazu: Govorio sam gluposti i ne znam hoću li ostati na klupi

Hajduk - Istra
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
15.12.2019.
u 20:09

Hajdukovi navijači ne skrivaju svoje nezadovoljstvo i žele da Burić napusti klub, Trener bijelih najavio je svoj odlazak prije nekoliko dana

Na oproštaju od ove polusezone Hajduk je na Poljudu pobijedio Istru s 2:1. Bijeli su na krilima Mije Caktaša stigli do preokreta.

Moguće da je to bio posljednji susret Damira Burića na klupi splitskog sastava, a nagađa se kako bi momčad mogao preuzeti Igor Tudor.

Hajduk - Istra
1/5

Hajdukovi navijači ne skrivaju svoje nezadovoljstvo i žele da Burić napusti klub, Trener bijelih najavio je svoj odlazak prije nekoliko dana.

Na konferenciji za medije nakon utakmice s Istrom novinari su pitali Burića ostaje li na Hajdukovoj klupi.

- Ne znam hoću li ostati na klupi, ja sam pogrešna osoba na to pitaje - rekao je Burić i dodao:

- Vjerujem li u ostanak na klupi? Vjeruje samo u Boga.

Osjećate li pritisak?

- Ona moja izjava nije mi se svidjela. To je bila glupost s moje strane govoriti da nikad nećete više imati takvog trenera, ali javio se u meni neki dišpet - rekao je Hajdukov trener i dodao:

- To je bilo užasno glupo, ali samo sam želio reći da bih volio da se pokaže respekt. Spustio sam se na nivo koji nije moj nivo i zato se ispričavam.

Hajduk se dobro namučio protiv Istre.

- Znam što moja momčad može kad se drži plana. Igrali smo dobro protiv jedne jako dobre momčadi kao što je Istra protiv koje moraš braniti cijeli teren. Malo smo se mučili u prvom poluvremenu, ali u drugom smo bolji bili - rekao je Damir Burić i dodao:

- Momci su zaslužili pobjedu protiv jedne dobre momčadi. Zadovoljan sam i čestitke idu mojim igračima i stručnom stožeru .

- Momčad osjeća pritisak, ne možeš samo reći da okrećemo novu stranicu. Nakon prvog poluvremena ovakvog moraš doći u svlačionicu i reći momcima i neke dobre stvari, jer bilo je dobrih stvari. Mene naš uspjeh nije iznenadio. Ono što me iznenadilo je rezultat protiv Rijeke, jer je znam što možemo kad se držimo plana - istaknuo je Hajdukov trener.

Što bi predsjednik sada trebao reći Damiru Buriću?

- Nabavit ćemo više novca i kupiti igrače, ali to je samo hipotetski - rekao je Damir Burić i nastavio:

- Nadam se da će nekom budućem treneru biti lakše raditi nego što je meni sad bilo. U prvom mandatu mi je bilo puno lakše raditi i odradio sam ga do kraja ostvarivši sve ciljeve koji su bili preda mnom.

Je li ostajete Hajdukov trener?

- Pojma nemam hoću li otići.Stvarno ne znam - zaključio je Damir Burić.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 5

HR
Hrabraja
21:25 15.12.2019.

Dobro je rakao, takvog trenera nećete imati. Pa prvo je gospodin, a Hajduk je drugi na tablici s prosječnom momcadi i vlasnicima koji su cista komedija

DU
Deleted user
20:26 15.12.2019.

Zavisi kaj bu gazda rekao gospodine Buriću.Upravo traje sastanak u parkiću uz pregršt boca ribara crnjaka.Navodno i Rilov poslje mekića dolazi u park sa par happy meal-a jer se očekuje sastanak dugo u noć.I vlasnici bi mogli ogladnit.

ST
sttipe
22:43 15.12.2019.

Sve zavisi ko će doć... Protiv Tudora nemam ništa, ali on neće tit radit sa ljudima koji će ga sabotirat, za nečije interese... Ko god doša, igrače neće dobit. Desnog beka 20 godina nisu doveli ni kupili, dobili smo ga tako da smo 7 godina čekali da nešto nauči.A nešto ne... Oni koji su igrače kupovali, tribaju otić. Manje su dobili za prodanu dicu, nego šta su dali za poluinvalide. A samo su takve kupovali. Danas, samo 2 igrača prolaze 1 na 1, istrinog igrača... Šalju se dugi baluni, jer invalidi ne mogu trčat, nisu trkački ni na drugoligaškom nivou, Istra je energetski bolja na gostovanju, nego oni doma. A ima i točnija dodavanja, i više dodavanja spoji. Postavlja se bolje dječak napadač, nego ijedan od starijih... Sutra ga prodaju... A najžalosnije od svega je šta nove kadrove opet šalju sa zagrebačke knežije, iako se s prošlima odande, nisu proslavili!!! Postalo je normalno da se kadrove u Hajduka popunjava protjeranim hercegovcima iz dinama... I njihovim igračima. I na taj način drži Hajduka u šahu, i napravi svako par miseci neki udar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije