Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTUJUĆA POBJEDA

Villarreal u sjajnoj formi ide na Dinamo: Nezaustavljivi Moreno postigao hat-trick

Reuters
03.04.2021.
u 16:28

Gerard Moreno je s 19 pogodaka stigao na diobu drugog mjesta ljestvice strijelaca s Luisom Suarezom iz Atletico Madrida.

Španjolski prvoligaš Villarreal, suparnik zagrebačkog Dinama u četvrtfinalu Europske lige, ostvario je uvjerljivu 3:0 (2:0) pobjedu u 29. kolu La Lige na gostovanju u Granadi, a sva tri pogotka da goste postigao je Gerard Moreno.

Najbolji strijelac 'žute podmornice' prva je dva pogotka postigao već u prvih 18 minuta utakmice. U 7. minuti je realizirao kazneni udarac, a u 18. minuti je pogodio mrežu na asistenciju Triguerosa. Konačnih 3:0 Moreno je postavio u 60. minuti iz još jednog kaznenog udarca.

Granada je najbolju priliku za pogodak imala u 81. minuti, ali je Jorge Molina iz jedanaesterca prebacio vrata.
Villarreal je 11. pobjedom u sezoni došao do 46 bodova i privremeno zasjeo na peto mjesto prvenstvene ljestvice, dok je Granada s 36 bodova ostala na osmoj poziciji.

Gerard Moreno je s 19 pogodaka stigao na diobu drugog mjesta ljestvice strijelaca s Luisom Suarezom iz Atletico Madrida, a ispred je samo Leo Messi s 23 gola. Najbolji strijelac Villarreala je time pokazao da potpuno spreman dočekuje prvu utakmicu četvrtfinala Europske lige u kojoj će Villarreal za pet dana gostovati na Maksimiru.

U subotu su na rasporedu još dvije utakmice 29. kola La Lige: Real Madrid - Eibar (16.15 sati) i Osasuna - Getafe (18.30).

Komentara 1

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
17:33 03.04.2021.

Bice gadno,ali niko ni je nepobjediv.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije