Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSLUŽBENIJE

Villa kemijskom potpisao za Barcelonu

David Villa
AFP
21.05.2010.
u 16:32

Službena Barcelonina internetska stranica u petak je donijela i službenu potvrdu - španjolski reprezentativni napadač David Villa (28) potpisao je četverogodišnji ugovor.

Učinio je to dojučerašnji nogometaš Valencije nakon uspješno odrađenih liječničkih pretraga. Postoji i otkupna klauzula u njegovom ugovoru, međutim, brojke su takve da će brzo "ohladiti" potencijalne kupce.

Naime, želi li netko Villu prije 2014. godine Barceloni će morati platiti 200 milijuna eura.

- Imam dovoljno vremena da se dokažem ovdje. Dat ću sve od sebe za Barcelonu. U meni se miješaju osjećaji ponosa, sreće i zadovoljstva - kazao je Villa kojeg je odmah i nahvalio kapetan momčadi Carles Puyol:

- Uza sve dobro, on donosi i pogotke. Može ga se koristiti istovremeno s Ibrahimovićem i uopće ne dvojim hoće li se brzo uklopiti u momčad.

Komentara 1

JU
juma
19:41 21.05.2010.

Pa kako to majku mu? Ja sam mislio kako ce potpisati otiskom prsta, onog na nozi da se razumijemo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije