Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček za pamćenje

VIDEO Prekrasni trenuci: Dalić, igrači i svi na Trgu zapjevali Moju domovinu

Zagreb: Vatrene na pozornici popratili konfeti i bakljada
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
18.12.2022.
u 21:33

Nakon što su se izbornik Dalić, kapetan Modrić i ostali igrači obratili okupljenima klapa Hrvatske ratne mornarice 'Sveti Juraj' izvela je pjesmu 'Moja domovina'.

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se večeras sa Svjetskog prvenstva u Kataru s osvojenom brončanom medaljom. U Zagrebu su vatrene dočekali deseci tisuća navijača, a središnji dio dočeka dogodio se na Trgu bana Josipa Jelačića. Nakon što su se izbornik Dalić, kapetan Modrić i ostali igrači obratili okupljenima klapa Hrvatske ratne mornarice 'Sveti Juraj' izvela je pjesmu 'Moja domovina'.

Bio je to posebno lijep trenutak dočeka jer baš svi na Trgu uglas su zapjevali stihove poznate pjesme iz ratnih devedesetih.

VIDEO Cijeli trg pjevao je hit "Moja domovina"

 

 

Komentara 5

MA
malaliba
10:37 19.12.2022.

A tek kad su zapjevali Lijepa li si

BL
Bloom
22:05 18.12.2022.

Gradonačelnik je ipak trebao doći na binu i čestitati.

Avatar Amfilohija
Amfilohija
21:55 18.12.2022.

U vas sve za pamćenje.Sad ćete hiljadu godina pričati o tome dočeku.A vidim po mrežama da u Hrvatskoj uopšte nisu oduševljeni sa tim dočekom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije