Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA MAŠINA

VIDEO Pogledajte varku i gol Brozovića u pobjedi Intera

Champions League - Group D - Sheriff Tiraspol v Inter Milan
Foto: GLEB GARANICH
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.11.2021.
u 23:28

Nove golove za uvjerljivo slavlje su zabili Škriniar i Sanchez. Brozović je odigrao svih 90 minuta, dok je Ivan Perišić za Inter igrao od 64. minute

Inter je u drugom poluvremenu slomio Sheriff u gostima te je golovima u nastavku slavio 3-1 u ogledu skupine D. Sve je krenulo pogotkom hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića koji je u 54. minuti, lijepom varkom, prevario dvojicu suparničkih igrača i potom s 15 metara naciljao domaću mrežu. Bio je to prvi pogodak Brozovića za Inter ove sezone.

Potom se Interu otvorilo, a nove golove za uvjerljivo slavlje su zabili Škriniar i Sanchez. Brozović je odigrao svih 90 minuta, dok je Ivan Perišić za Inter igrao od 64. minute.

Sheriff je Ligu prvaka otvorio s dvije pobjede, ali potom su uslijedile dvije kapitulacije i to oba puta od Intera. Protiv Intera njihov je jedini strijelac bio Traore.

Video gola pogledajte OVDJE.

Soccer Football - Champions League - Group D - Sheriff Tiraspol v Inter Milan - Bolshaya Sportivnaya Arena, Tiraspol, Moldova - November 3, 2021 Inter Milan's Marcelo Brozovic celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Gleb Garanich
Foto: GLEB GARANICH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije