Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI STRUČNJAK

Conte emotivno o načinu dolaska u Tottenham: Evo što je rekao

Internazionale v Atalanta - Serie A - Giuseppe Meazza
Jonathan Moscrop
03.11.2021.
u 16:32

"U ljeto su me zvali iz Tottenhama, klub i predsjednik Daniel Levy žarko su željeli da dođem. No, nije bilo pravo vrijeme za novo iskustvo nakon tako važne i teške sezone"

Novi trener Tottenhama Antonio Conte izjavio je za klupsku televiziju da je njegova trenerska filozofija vrlo jednostavna, a to je igrati dobar i atraktivan nogomet. 

 "Želim da imamo stabilnu momčad, bez uspona i padova. Navijači očekuju konkurentnu momčad koja će se boriti i učinit ću sve da zaslužim njihovu podršku", kazao je Conte.

Napomenuo je da je prošlost važna i da je ponosan na nju. "No, Tottenham je novi izazov i želim da postane važan dio moje trenerske karijere. Tottenham je važan klub u Engleskoj, ali i u svijetu. Stadion i trening kamp su prekrasni".
 
 Conte je prošle sezone Interu donio naslov prvaka Italije nakon 11 godina čekanja, ali je ubrzo napustio klub zbog neslaganja sa planovima vodstva. 

"U ljeto su me zvali iz Tottenhama, klub i predsjednik Daniel Levy žarko su željeli da dođem. No, nije bilo pravo vrijeme za novo iskustvo nakon tako važne i teške sezone, a i emocionalno sam još bio vezan za ono što je ostvario Inter. Odlučio sam pričekati i uživati u vremenu s obitelji", kazao je Conte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije