Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSJEDI O VATRENIMA

VIDEO Beograđani podijeljeni oko ishoda polufinala: 'Svakako navijam da Hrvatska prođe dalje', 'Hrvati su imali sreće'

Foto: Screenshot: Youtube
1/3
13.12.2022.
u 14:57

- Moj brat živi u Zagrebu. Gledao sam gotovo sve utakmice. Po meni je najviše pokazao Brazil, iako je izgubio utakmicu. Najviše su dali. To što su ispali je zahvaljujući hrvatskom golmanu, koji je odlično branio. Praktički su iz jednog šuta na gol Brazila dali gol. Mislim da će Argentina proći - rekao je čovjek koji ne vjeruje u pobjedu naših nogometaša protiv gaučosa.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 20 sati protiv Argentine igra polufinale Svjetskog prvenstva. Pobjednik će se, jasno, u posljednjoj utakmici boriti za zlatni trofej Mundijala, a provjerili smo kakve nam šanse daju u susjedstvu. Porazgovarali smo s nekoliko ljudi na ulicama Beograda, kao i sportskom novinarkom Mašom Vukovićem

- Najbolje igra Hrvatska. Vidjet ćemo, bit će neizvjesno. Dosta je argentinskih navijača, ali hrvatska je tvrda reprezentacija, ali možda opet prođe na penalu. Navijam za Hrvatsku. I Francusku. Ali možda i Messi iznenadi. Pratio sam Svjetsko prvenstvo. Perišić je dobar - rekao je mladić koji je probio led. 

Drugi gospodin kojeg smo zaustavili istaknuo je Marokance kao ekipu koja igra najbolji nogomet. 

- Što će biti? Mislim da će opet biti produžeci, ovog puta škakljivo. Prvo navijam za dobar nogomet. Nemam ništa protiv toga da susjedi pobjede. Najbolji nogomet za mene igra Maroko. Hrvatska, naravno - odabrao je svog favorita.

RUS, FIFA WM 2018, Argentinien vs Kroatien 21.06.2018, Kaliningrad Stadion, Kaliningrad, RUS, FIFA WM 2018, Argentinien vs Kroatien, Gruppe D, im Bild LIONEL MESSI LUKA MODRIC // during Group D match between Argentina and Croatia of the FIFA Worldcup Russia 2018 at the Kaliningrad Stadion in Kaliningrad, Russia on 2018/06/21. EXPA Pictures © 2018, PhotoCredit: EXPA/ Newspix/ Lukasz Skwiotr"nr"n*****ATTENTION - for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ, TUR, SUI, SWE, ITA only***** EXPA/ Newspix/ Lukasz Skwiot
Foto: EXPA/EXPA

Na red su došle i dvije djevojke, koje su priznale da baš i ne gledaju Svjetsko prvenstvo.

- Ne pratimo baš nešto. Messi igra u Argentini. Modrić, Kovačić… - pokušale su nabrojati nekoliko igrača.

Nisu svi od onih koji su dali svoju prognozu, međutim, prognozirali pobjedu Hrvatske. 

- Moj brat živi u Zagrebu. Gledao sam gotovo sve utakmice. Po meni je najviše pokazao Brazil, iako je izgubio utakmicu. Najviše su dali. To što su ispali je zahvaljujući hrvatskom golmanu, koji je odlično branio. Praktički su iz jednog šuta na gol Brazila dali gol. Mislim da će Argentina proći. Teško se može ponoviti dva puta da Hrvati imaju toliko sreće - zaključio je.

Novinarka Vuković prednost daje vatrenima. 

- Svi željno iščekujemo polufinale i kasnije finale. Nekako se stječe dojam da, ukoliko hrvatska reprezentacija izbori produžetke, a kasnije i penale, da su velike šanse da ekipa Zlatka Dalića prođe dalje. Međutim, s druge strane je Leo Messi koji, čini se, igra nikad bolji reprezentativni nogomet. (...) Svakako navijam da Hrvatska prođe dalje, da opet gledamo finale Hrvatska - Francuska

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 52

DU
Deleted user
15:28 13.12.2022.

Nemojte nas više lagati! 90% su protiv nas a ostatku je svejedno, što je redu. Također većinu Hrvata boli k za njih i njihovo mišljenje.

VO
Vogelevugi
16:00 13.12.2022.

Bas me nekak zanima za kog mu navija brat koji zivi u Zagrebu?

NI
nipos
15:22 13.12.2022.

Bilo bi stvarno šteta ne čuti što nam neki susjedi očekuju od današnje utakmice - za informaciju nekim imamo dužu granicu prema Mađarskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije