Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene u ferrariju

Vettel: Zadržavanje dobre atmosfere važno u izboru novog kolege

Sebastien Vettel
Reuters/Pixsell
10.08.2015.
u 15:48

Kimi i ja radimo u jednom pravcu, a to je da pomognemo momčadi, kaže Nijemac.

Sebastian Vettel vjeruje da bi Ferrari trebao uzeti u obzir ‘moral i atmosferu’ u momčadi kada je riječ o vozaču koji bi mu sljedeće godine trebao biti timski kolega. Još uvijek nije poznato hoće li talijanska momčad produljiti ugovor s Kimijem Raikkonenom koji pokazuje slabe nastupe, a najveće šanse navodno ima Williamsov Valtteri Bottas, piše GP1.

“Znam svoju ulogu. Na kraju krajeva radi se o momčadi pa mislim da je to ovog trenutka najvažnija stvar za Kimija i mene. Naravno da ga želim pobijediti, on želi pobijediti mene, ali jedna stvar koju jako cijenim kod Kimija je to da, citiram ga, nema s.anja! Obojica radimo u jednom pravcu, a to je da pomognemo momčadi.”

Budući da je Ferrari prioritet u ovoj situaciji, Nijemac dodaje da bilo kakva odluka o vozačkoj postavi treba u obzir uzeti atmosferu u momčadi jer vjeruje da će se Scuderia tako ponovno vratiti na vrh.

“Kako god, mislim da je važno da kao momčad zadržimo moral i atmosferu te da nastavimo raditi u jednom smjeru jer smatram da će nam to na kraju omogućiti da ponovno postanemo jaki i dođemo na vrh, što je naš san.”

>>Jenson Button i njegova supruga opljačkani kao u filmu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije