Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAMO!

Veliko priznanje za Dinamo i Oršića: Ovo pokazuje koliko je moćan hrvatski prvak

(SP)CROATIA-ZAGREB-FOOTBALL-UEFA EUROPA LEAGUE-DINAMO ZAGREB VS TOTTENHAM HOTSPUR
Goran Stanzl/XINHUA/PIXSELL
19.03.2021.
u 21:07

Mislav je u uzvratu na stadionu Maksimir postigao hat-trick protiv Tottenhama za 3:0 pobjedu, vratio je Plave u utrku za prolaz u iduću fazu nakon što je Tottenham na svom terenu u prvom susretu slavio 2:0

Mislav Oršić ponio je titulu ''Player of the week'' nakon odigrane uzvratne utakmice osmine finala Europa lige u kojoj je Dinamo sjajnom 3:0 pobjedom protiv Tottenhama uz ukupnih 3:2 osigurao prolaz dalje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Oršić je bio u sljedećoj konkurenciji, prema izboru UEFA-e:

Borja Mayoral: Shakhtar Donetsk v ROMA
Gerard Moreno: VILLARREAL v Dynamo Kyiv
David Neres: Young Boys v AJAX

Mislav je u uzvratu na stadionu Maksimir postigao hat-trick protiv Tottenhama za 3:0 pobjedu, vratio je Plave u utrku za prolaz u iduću fazu nakon što je Tottenham na svom terenu u prvom susretu slavio 2:0, a upravo je Oršić briljantnim trećim pogotkom i upisanim hat-trickom osigurao prolaz Dinama u četvrtfinale.

Sjajnim igrama i potezima oduševljava navijače diljem zemlje i svijeta, a za jučerašnji nastup zaslužuje duboki naklon.

- Dokazali smo sami sebi da možemo, sinoć je bila čudesna večer, presretni smo i ovo je jedan veliki trenutak za sve nas. Osjećaj je bio dobar od početka utakmice, svi smo disali kao jedno, ostavili srce na terenu i dočekali taj neopisiv trenutak. Puno mi znači ovo priznanje koje sam dobio, nije mala stvar biti izabran za najboljeg igrača u ovoj fazi Europa lige i biti svrstan u takvu elitu. Hvala svima koji su glasovali za mene, ja ću nastaviti zahvaljivati na podršci svojim igrama na terenu - rekao je Mislav nakon što je primio vijest o dobivenom priznanju.

Prvotimci Dinama Dominik Livaković, Mislav Oršić i Kevin Theophile-Catherine izabrani su u TOP 11 nakon završene faze uzvratnih utakmica osmine finala UEFA Europa lige!  

Uz odlične reakcije obrane čiji je član Theophile-Catherine, vratar Livaković imao je sjajne reakcije te je obranio i nekoliko stopostotnih šansi te tako sačuvao mrežu Dinama. Sjajna igra, sjajan uspjeh i veliko priznanje za naše igrače.

Najboljih 11 nakon svakog odigranog kola biraju se putem UEFA-inog FEDex Performance Zone sustava i rankinga.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ključne riječi

Komentara 3

RE
rene
21:39 19.03.2021.

player of the week Europa League - Mislav Oršić, player of the week Champ. League - Luka Modrić, kakav tjedan ......

DH
dalibor.hren
05:38 20.03.2021.

Najveće priznanje je izrekao Hugo Lloris: "Posao odrađen!"

Avatar CUBE
CUBE
21:46 19.03.2021.

Najveće priznanje dolazi od onih od kojih se namanje očekuje - naših susjeda koji su ustvrdili kako je dinamo najbolji klub s ovih prostora i sve to statistički potkrijepili, e pa ko ne vjeruje nek ode na kurir.rs ( nije reklama )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije