Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna Hrvatica

Vatrena navijačica Lena poslala poruku iz Mannheima: Sretno Hrvatska, pobjeđujemo sa 3:2

Magdalena Keškić
Foto: Privatna arhiva
1/9
09.12.2022.
u 13:49

Hrvatska je među osam najboljih na svijetu i na to moramo biti ponosni - poručila je.

Veliku pažnju tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu privukla je Magdalena Keškić koja je postala ozbiljna konkurencija najvatrenijoj navijačici naših reprezentativaca Ivani Knoll. Magdalena je u Dohi boravila u pratnji oca Tomislava, braće Ivana i Marija te stričeva Mate i Vjekoslava. No potom se vratila u Mannheim, gdje živi, te poslala poruku vatrenima.

- Dragi navijači, bliži nam se velika utakmica četvrtfinala s Brazilom. Ona nam može donijeti mnogo toga, a nemamo što za izgubiti. Hrvatska je među osam najboljih na svijetu i na to moramo biti ponosni. Znamo da je Brazil jako težak protivnik, ali vjerujem da ih možemo pobijediti. Zato je moja prognoza - 3:2 za Hrvatsku! Bit će puno golova, a nadam se da se sljedeći put vidimo u polufinalu u Dohi. Sretno, vatreni! - poručila je Magdalena.

 

Na Instagramu ova Hrvatica koja živi u Njemačkoj ima tristo tisuća pratitelja i na ovoj mreži pohvalila se fotografijama s tribina na kojima je pažnju privukla svojim osebujnim modnim kreacijama s prepoznatljivim kockastim uzorkom. Moda je očito njezina strast jer je s bratom Ivanom, koji je također popularan na društvenim mrežama, pokrenula marku odjeće CroatiaWear, kojom promoviraju Hrvatsku.

Komentara 27

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:18 09.12.2022.

Zašto novine u vlasništvu prijateljske austrijske biskupije prikazuju operirane žene kao Hrvatice i daju ružnu sliku o Hrvaticama. Treba znati da je u Hrvatskoj veći brojh žena koje završavaju fakultete od muškaraca. I izuzetno je mali broj među njima operiranihh na ovako grub način. Bolje je prikazivati osobe iz zaostalih područja gdje žive Hrvati van Hrvatske koje nešto znaju, rade i koje su ljepšeg izgleda nego ovakve koje su same sebe unakazile do smrti.

OL
olujasviholuja2
14:25 09.12.2022.

Zašto pišu da je "ATRAKTIVNA", jer nije atraktivna. Da je prirodna onda bi bila, ali je umjetna,ružna je

DU
Deleted user
14:29 09.12.2022.

kakva nakaza, ovo ni olinjali gangsteri ne bajbaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije