Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Valjda Mesić neće biti škrt

20.10.2005.
u 01:43

Nitko nije pitao za premije... Dečki su, istina, veselo izlazili ispod tuševa, ramena su im ujutro sigurno bila natečena od tapšanja, podijelili su i nekoliko autograma, proveselili su se na zajedničkoj ve?eri. Naftaš je trenutačno drugoplasirani drugoligaš skupine jug, nisu poraženi zadnjih 11 utakmica (osam prvenstvenih, tri u Kupu), želja im je ući u Jedinstvenu drugu ligu... - Čvrsto stojimo na zemlji, nećemo sad poletjeti. Naš je cilj ta Druga liga, imamo uvjete za nju - pričao nam je razdragani klupski direktor Jurica Mesić.

S godišnjim budžetom od milijun i pol kuna, Naftaš plaća svoje nogometaše između 1500 i 2500 kuna mjesečno, plus premije od 250 kuna za bod! Neki toliko svakodnevno troše u kladionici. Za pobjedu nad Dinamom nisu dogovorene premije, ali direktor će zavući ruku u džep... - Istina, nismo razgovarali o premijama, ali nešto ćemo sad učiniti, pa dečki su zaslužili nagradu!

Bogme jesu, valjda direktor neće biti škrt! Ima Naftaš i dobroga trenera, Albert Pobor je pametno postavio igru... - Dinamo igra široko, znao sam da će biti prostora, samo sam trebao uvjeriti igrače da im mogu nauditi. No, treba priznati da smo imali i sreće, da su plavi poveli 2:0, sve bi bilo gotovo - reći će Pobor, kojemu je Josip Kuže bio trener u zadnjoj igračkoj godini u banjolučkome Borcu. Nakon raskinute simbioze s nekadašnjim prvoligašem TŠK-om iz Topolovca, Naftaš sad samostalno ide prema Jedinstvenoj drugoj ligi. Potencijal imaju, a sad se diče i najvećim "skalpom" u klupskoj povijesti. Plavim Dinamovim.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije