Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:

Ulog je velik i treba napraviti sve da mi budemo ti koji ćemo se veseliti

Matjaž Kek
Goran Kovačić/Pixsell
24.03.2014.
u 23:27

- Utakmica za finale Kupa! Onda i tenzije znaju biti povišene, a k tome je to još i regionalni derbi, koji je malo glasniji i bučniji, ali neka je tako - govori Kek.

U srijedu se na Aldo Drosini igra uzvratna utakmica polufinala Kupa između Istre i Rijeke. Riječani u Pulu dolaze s prednošću 2:1.

- Utakmica za finale Kupa! Onda i tenzije znaju biti povišene, a k tome je to još i regionalni derbi, koji je malo glasniji i bučniji, ali neka je tako. Ali na nama je, koji smo direktni sudionici, da napravimo sve da to bude prava utakmica i pravi događaj. I da bude korektna i fer utakmica, onakva kakva je bila i na Kantridi. Očekujem pun stadion i  puno naših navijača. Evo i igrači navijačima šalju poruku 'Svi u Pulu'. Ona ima nama bitno značenje. Uvijek smo se bolje osjećali uz naše vjerne navijače - rekao je trener Rijeke Matjaž Kek pa nastavio:

- Ulog je velik i treba napraviti sve da mi budemo ti koji ćemo se veseliti. To je naša preokupacija čim pređemo Učku.

Od igrača problema ima samo Anas Sharbini.

- Sharbini je trenirao, ali ne dovoljno intezivno da bih mogao ozbiljno računati na njega. Ostali su zdravi i u treningu, čak i Kvržić i Leovac. Tako da ćemo odabrat onih 18, pa onda i onih 11 koji moraju ići odgovorno, dostojanstveno, hrabro i prije svega agresivno, da damo gol, dva i da se veselimo i uđemo u finale.

Normalno je trenirao i Andrej Kramarić koji je protiv Slaven Belupa ušao u nastavku utakmice.

- Kramarić je danas dobro trenirao. Čak je sam izrazio želju da neke stvari na treningu dodatno napravi. Znači tu je. Usmjeren, usredotočen u mislima je na utakmicu i to je dobro - zaključio je trener Rijeke, prenose službene stranice kluba.

>> Slavenova agonija se nastavlja, Rijeka u Koprivnici slavila 3:0

Komentara 1

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
11:54 25.03.2014.

Nemreš vjerovat šta sve može neki zapadno balkanski klub postiči ako ga preuzme vrijedan i redan južno europski trener tipa Matjaž Kek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije