Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24. CROATIA OPEN

U Umag dolaze Gasquet i Monfils, Čilić ga brani

Marin Čilić (1)
Reuters/Pixsell
17.06.2013.
u 22:45

Tko će dobiti tri pozivnice organizatora, još nije odlučeno, a među kandidatima su naši tenisači Antonio Veić, Nikola Mektić, Mate Pavić i Borna Ćorić.

O umaškom turniru prošle je godine snimljeno oko 500 TV-reportaža. Bila je to besplatna promidžba, kaže ministar Darko Lorencin

Umag će i ove godine, od 18. do 28. srpnja, okupiti impresivno društvo teniskih profesionalaca. Uz branitelja naslova Marina Čilića, dolazak na 24. Vegeta Croatia Open najavili su i deveti tenisač svijeta Richard Gasquet, još jedan atraktivni francuski igrač Gael Monfils (67. na ATP listi), pobjednik iz 2011. Ukrajinac Aleksandr Dolgopolov (24.), Poljak Jerzy Janowicz (22.), Srbin Viktor Troicki (44.)...

Zadovoljstvo time iskazao je na konferenciji za novinare u Zagrebu direktor turnira Vanja Božičković. Ministri Željko Jovanović i Darko Lorencin istaknuli su važnost umaškog turnira za hrvatski sport, turizam i promidžbu države. Zvonimir Mršić, predsjednik uprave Podravke, glavnog sponzora turnira, istaknuo je poslovnu dimenziju turnira, a gradonačelnik Umaga Vili Bassanese kaže:

– Turnir ima ključnu ulogu u razvoju Umaga kao destinacije sporta, zabave i gastronomske ponude.

Tko će dobiti tri pozivnice organizatora, još nije odlučeno, a među kandidatima su naši tenisači Antonio Veić, Nikola Mektić, Mate Pavić i Borna Ćorić. Od popratnih priredbi istaknimo veliki koncert Tonyja Cetinskog 20. srpnja.

>> Čilić \'poklonio\' Murrayju naslov u Queen\'su: Tjedan je bio sjajan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije