Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužne vijesti

U Ukrajini poginuo europski boksački prvak, iza njega ostala trogodišnja kćerka

28.03.2023.
u 16:02

Branio je svoju zemlju koja je pod ruskom agresijom, dva puta bio je ranjavan i vraćao se na front

Iz Ukrajine dolaze tužne vijesti. Naime, mediji javljaju da je poginuo Maksim Galiničev (22) bivši europski juniorski prvak u boksu.
Branio je svoju zemlju koja je pod ruskom agresijom, dva puta bio je ranjavan i vraćao se na front. 

 

 

Od njega se opraštaju prijatelji i obitelj, a iza sebe je ostavio trogodišnju kćerku

- Cijela boksačka obitelj pamtit će Maxima zauvijek. Boksački savez Ukrajine izražava iskrenu sućut boksačevoj obitelji - stoji u priopćenju organizacije.

Inače, Galiničev je osvojio zlato na juniorskom Europskom prvenstvu 2017. i 2018. godine, a tad se natjecao i na ljetnim juniorskim Olimpijskim igrama.

Izborio je i mjesto u seniorskoj reprezentaciji Ukrajine te je prošle godine trebao putovati na Europsko prvenstvo, no otkazao je izborniku sa željom da se nastaviti boriti za Ukrajinu. Osim toga, bio je i glavni kandidat unutar svoje kategorije za nastup na idućim Olimpijskim igrama. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MR
Mrkonja
18:23 28.03.2023.

Vjerujem da ce uskoro i ruski kepec dobiti ono sto je zasluzio.

NI
Nipos66
17:41 28.03.2023.

Možda će sad ona bjeloruska tenisačica (Arina Sabalenka) razumjeti zašto je ukrajinske tenisačice ne vole (mrze) jer njena zemlja je suučesnik ovog "sportskog događaja". ....... Slava Ukrajini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije