Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI IZ LONDONA

Trener Tottenhama je otpisao Perišića. Stigle su velike vijesti koje će probuditi euforiju u Hajduku

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Hrach Khachatryan/PIXSELL
05.01.2024.
u 13:51

Perišić se oporavlja od teške ozljede križnih ligamenata, a za Spurse je odigrao 50 utakmica uz jedan pogodak i 14 asistencija. Navijači Hajduka se nadaju kako će Perišić održati svoje obećanje i vratiti se na Poljud.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić sasvim sigurno je odigrao svoje utakmice što se tiče Tottenhama, potvrdio je menadžer Spursa Ange Postecoglou. Na konferenciji za medije australski stručnjak je potvrdio kako Perišić više neće igrati za londonskog prvoligaša iako je od vatrenog očekivao veliki doprinos ove sezone. 

GALERIJA Ivan Perišić je otpisan u Tottenhamu

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
1/8

- Moram biti pošten prema njemu i priznati da naporno radi. Očito je da želi biti u formi za reprezentativne obveze. Njegovo odsustvo za nas je težak udarac. Očekivao sam od njega veliki doprinos u ovoj sezoni i vidjeli smo u prvim utakmicama koliko može utjecati na igru. Ali da. Neće više igrati za nas - otkrio je Tottenhamov menadžer. 

Perišić se oporavlja od teške ozljede križnih ligamenata, a za Spurse je odigrao 50 utakmica uz jedan pogodak i 14 asistencija. Navijači Hajduka se nadaju kako će Perišić održati svoje obećanje i vratiti se na Poljud. 

VEZANI ČLANCI:

O mogućnosti tog transfera prvog dana nove godine govorio je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

- Ivan je ozlijeđen i želim mu što bolji oporavak. Po meni je prerano, moramo vidjeti kad će se oporaviti, kad će moći igrati i trčati. Kod nas transferni rok traje do sredine veljače i to je za nas prednost. Postoji dijalog s Tottenhamom i cilj nam je donijeti odluku koja će biti najbolja za sve - rekao je Litavac. 

Komentara 8

VO
Voksratio
15:30 05.01.2024.

Koliko planiraju investirat 1€ kao za Kalinića ili više?

AN
AnimaTor
14:04 05.01.2024.

Bijeli hajdučki snovi . A ti snovi su poput "mokrih" snova.

GN
gnoj
14:01 05.01.2024.

Nikada Perišić nije dao nikakva obećanja zaluđenim jadnicima ali ih nije ni demantirao ! Oni su si sami to stavili u glavu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije