Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLIČITI POGLEDI

Trener Hajduka presretan, trener Lokosa 'pika': Nije se znalo tko je domaćin, tko gost

U 10. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Lokomotiva
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
26.09.2021.
u 22:38

- Pivarić ima dobru šansu, ne zabijemo, primimo iz poluprilike. Kačavenda sam pred golmanom, ne zabije. Mogu samo čestitati svojim igračima na igri.

Nogometaši Hajduka stigli su do teške pobjede 1:0 nad Lokomotivom i to zahvaljujući inspirativnom Marku Livaji, ali i vrataru Lovri Kaliniću, što je zadovoljilo trenera bijelih Jensa Gustafssona.

Koji, uzgred rečeno, još uvijek kao da ne zna na koji način bi postavio igru Hajduka. Jan Mlakar je promijenio četiri pozicije u ovoj utakmici i to nekako govori dovoljno o lutanjima u strategiji. Ali, on je stručnjak, osvaja bodove i vjerojatno zna što radi, makar to ne izgleda laicima tako.

- Bila je to teška utakmica, Lokomotiva će svima u ligi napraviti probleme - započeo je trener splitskog kluba pa nastavio:

- Kontrolirali smo utakmicu, ali nismo napravili šanse kako smo htjeli. U drugom dijelu se razvodnila igra, bez ritma, s puno prekida.

Djelovalo je kao da se ipak Hajduku osmjehnula sreća više no što je pobjeda produkt izgrađenih akcija.

- Vidjeli ste pravog Kalinića, vratara koji nas je spasio u zadnjim trenucima. Ponosan sam na igrače, radili smo 90 minuta i na kraju je stigla nagrada sa sjajnim golom Livaje i bodovima.

12.09.2021., stadion Kranjceviceva, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 8. kolo, NK Lokomotiva - NK Osijek. Trener Lokomotive Silvijo Cabraja. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Trener Lokomotive Silvio Čabraja ne slaže se s kolegom na suparničkoj klupi.

- Pivarić ima dobru šansu, ne zabijemo, primimo iz poluprilike. Kačavenda sam pred golmanom, ne zabije. Mogu samo čestitati svojim igračima na igri, Hajduk nije bio dominantan, pružili smo im dostojan otpor. Nije se znalo tko je domaćin, a tko gost. Jako dobra utakmica.

Ali, činjenica jest da Lokomotiva unatoč dobroj igri i prilikama olako ispušta bodove ove sezone, što znači da nije riječ o slučajnosti ili izdvojenoj utakmici.

Ključne riječi

Komentara 2

SP
spremni0
08:31 27.09.2021.

da nije bilo suca hajduk ne bi nikad pobjedio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije