Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanja na vidiku

Transferi sve jasniji: Dinamo blizu dovođenja dvojice 'kapitalaca'

Šibenik: HT Prva liga, 33. kolo,  HNL HNK Šibenik - NK Rijeka
Foto: Hroje Jelavic/PIXSELL
1/2
14.05.2022.
u 19:40

Ljubičić je u Rapid došao iz St. Pöltena prošlog ljeta i za bečku momčad nastupio je u ovoj sezoni u 36 utakmica, upisao tri pogotka i šest asistencija. Nekoliko je utakmica propustio zbog ozljeda, kartona i koronavirusa

Prijelazni rok nogometaša još nije počeo, tek se kraju privode nacionalne lige, ali nogometno tržište nikad ne miruje, pa ni dan nakon što jedan prijelazni rok završi, kreću novi "nacrti" po klubovima, praćenje igrača koji bi mogli biti potencijalna pojačanja, "sondira" se teren oko cijene...

Nije mirovao ni Dinamo, doduše vrlo često dovođenje igrača ovisi i o tome tko će otići, ali plavi si ne mogu dopustiti da im tijekom ljeta i priprema, ili i na početku sezone dođe ponuda za nekog od stožernih igrača, a da unaprijed nisu pronašli alternacije. Zasad se čini da su plavi sve dogovorili s Josipom Drmićem, dosadašnjim igračem Norwicha na posudbi u Rijeci kojem s engleskim i riječkim klubom ističe ugovor. Stoga će moći dobiti i veliku plaću (milijun pa i više eura) jer za njega odštete nema. A to pak znači da će netko iz napadačkog reda (Petković, Andrić, Jurić...) biti ili prodan, pušten da ode ili nekome posuđen.

Sve se glasnije govori o tome da će u Maksimir preseliti Robert Ljubičić, ljevonogi zadnji vezni koji igra u bečkom Rapidu. Riječ je o 22-godišnjem igraču koji je igrao i u dvije utakmice Europske lige protiv Dinama i upisao jednu asistenciju. Valjda je tada zapeo za oko plavima i austrijski mediji tvrde da su se Dinamo i Rapid već dogovorili oko odštete za Ljubičića koji je tek godinu dana u Rapidu. Upitno je tek kolika je odšteta, po jednima milijun i pol, po drugima dva i pol milijuna eura.

Ljubičić je u Rapid došao iz St. Pöltena prošlog ljeta i za bečku momčad nastupio je u ovoj sezoni u 36 utakmica, upisao tri pogotka i šest asistencija. Nekoliko je utakmica propustio zbog ozljeda, kartona i koronavirusa.

 

>> Modrićeve nove asistencije:

Ključne riječi

Komentara 2

BL
blekpanther
21:40 14.05.2022.

Nikakva pojačanja za Dinamo nisu ni Drmić niti Ljubičić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije