Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVO SLAVIO

Tomislavu Ivkoviću prvi Ivićev trofej

juric, ivkovic (1)
Goran Stanzl/Pixsell
30.06.2013.
u 19:13

Izbor "Tomislav Ivić" trebao bi postati tradicionalan, a najvažniji kriteriji za izbor su rezultati, afirmacija mladih igrača i primjereno ponašanje.

Trener Lokomotive Tomislav Ivković dobio je veliko priznanje, postao je nositelj godišnje nagrade \"Trofej Tomislav Ivić\" što ju je utemeljila splitska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara.

Izbor  \"Tomislav Ivić\" trebao bi postati tradicionalan, a najvažniji kriteriji za izbor su rezultati, afirmacija mladih igrača i primjereno ponašanje.

Najboljeg biraju Hajduk, Dinamo i Split (klubovi koje je Ivić trenirao), Udruga hrvatskih trenera, HSZN – sekcija Split, Splitsko-dalmatinska županija (pokrovitelj nagrade), HNS, suvremenik Tomislava Ivića i jedan od istaknutijih novinara.

Ove godine još su bili nominirani Igor Štimac, Ivan Gudelj, Igor Pamić i Ferdo Milin.

>> Ivković: Bilo bi iznenađenje da Dinamo Minsk ne prođe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije