Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 8,5 milijuna eura

Toma Bašić blizu prelaska u Lazio

Toma Bašić
Bestimage/Pixsell
01.07.2021.
u 14:59

Prvotno se je činilo da će Bašić karijeru nastaviti u Napoliju, ali novi trener Lazija Maurizio Sarri inzistirao je na dolasku hrvatskog nogometaša

Bivši Hajdukov veznjak Toma Bašić (24) blizu je prelaska iz francuskog Bordeauxa u rimski Lazio, koji je za njega ponudio 8,5 milijuna eura odštete, objavili su talijanski mediji. 

Prvotno se je činilo da će Bašić karijeru nastaviti u Napoliju, ali novi trener Lazija Maurizio Sarri inzistirao je na dolasku hrvatskog nogometaša, koji je prošle sezone u dresu Bordeauxa u 34 prvenstvena nastupa upisao četiri gola i jednu asistenciju. 

Talijanski mediji tvrde da je Lazio već sve dogovorio sa Bašićem, te da se sada čeka odgovor francuskog kluba na ponuđenu odštetu. 

 Bašić je u Bordeauxu od ljeta 2018. i za godinu dana mu ističe ugovor s francuskim prvoligašem. U Bordeaux je stigao iz Hajduka u transferu vrijednom 3,5 milijuna eura, a za hrvatsku reprezentaciju skupio je dva nastupa.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
22:54 01.07.2021.

Basic ne bi imao mjesta u Dinamu , Bordoux je prosjecna ekipa u rangu Rijeke ili Osijeka , vidjet cemo u Laziu mozda eksplodira , mlad je jos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije