Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU PRVI PUT

VIDEO Pogledajte kako su vatreni razljutili Antu Rebića! Pokupio se i otišao

Ante Rebić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
01.07.2021.
u 10:16

Pamti se i njegov ispad u rujnu 2019. godine prije kvalifikacijskih utakmica protiv Slovačke i Azerbajdžana. Napadač Milana tada je trebao dati izjavu medijima, no nije prošlo kako je planirano.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić jučer je imao ispad na Instagramu gdje je neizravno prozvao izbornika Zlatka Dalića te televizijske komentatore, posebno Roberta Prosinečkog.

Rebić se oglasio nakon poraza Hrvatske od Španjolske u osmini finala Eura. On na toj utakmici mijenjao kopačke dok su Španjolci zabijali i dio navijača zbog toga ga je prozivao.

No, Rebiću ovo nije prvi ispad. Kada je 2014. prešao iz Split u Fiorentinu je na Instagramu vrijeđao Italiju tvrdeći da je to "najgluplja zemlja na svitu". A kad je bio na posudbi u RB Leipzigu objavio je fotografiju klupe ustvrdivši da je to njegova nova pozicija.

Pamti se i njegov ispad u rujnu 2019. godine prije kvalifikacijskih utakmica protiv Slovačke i Azerbajdžana. Napadač Milana tada je trebao dati izjavu medijima, no nije prošlo kako je planirano.

Rebić se nakon dobacivanja suigrača naljutio i otišao. Imoćanin se na njihova dobacivanja prvo nasmijao, ali kad su ga opet prekinuli se naljutio.

- A izvini, molim te, stvarno. Aj neću ja - rekao je Rebić novinarima i pokupio se.

Ključne riječi

Komentara 35

BR
Breoxs
10:30 01.07.2021.

Koliko prašine zbog jedne potpuno nebitne rečenice. Čak nje spomenuo Prosinečkog prezimenom, ali se Žuti odmah naljutio.

GE
Gefufna
10:48 01.07.2021.

Razapinjete decka vec danima kao da je nekoga ubio. Uvrijedio Zutog? Strasna stvar. Pijandura koja je dizala tri prsta dok su rusili Vukovar, danas je neki autoritet?

AL
alzamalo
11:02 01.07.2021.

Bilo bi najbolje nista ne komentirat .. pustite decka dosta je bilo .. kritizirali smo ih sve opet ce nas ti isti uveseljavat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije