KOMENTARI SUSJEDA

'Puklo među Hrvatima': Ovako mediji iz BiH, Srbije i Slovenije opisuju Rebićev ispad

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
01.07.2021.
u 09:07

Rebićev postupak izazvao je puno komentara, a o njemu pišu mediji iz susjedstva koji zaključuju da je atmosfera u hrvatskoj reprezentaciji narušena.

Napadač hrvatske reprezentacije Ante Rebić jučer je izazvao buru objavama na Instagramu nakon čega je deaktivirao profil. Rebić je neizravno prozvao izbornika Zlatka Dalića, a "očešao" se i o televizijske komentatore, posebno Roberta Prosinečkog.

"Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)... Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko", napisao je Rebić.

Rebićev postupak izazvao je puno komentara, a o njemu pišu o mediji iz susjedstva koji zaključuju da je atmosfera u hrvatskoj reprezentaciji narušena.

"Dok je Dalić izbornik, a možda i nakon njegova odlaska, ovisno o stavu HNS-a, Rebić se ne može nadati pozivu u reprezentaciju, čega je vrlo vjerojatno bio svjestan i tijekom pisanja poruka", piše Dnevnik.ba

"Dalić je nakon prvenstva izjavio da su neki igrači potrošili svoje kredite, a moguće je da se Rebić osjetio prozvanim", piše sarajevski portal Klix.

"Napadač Milana i najbolje hrvatske vrste Ante Rebić još dugo će biti glavna tema među hrvatskim navijačima nakon fijaska koji je Hrvatska doživjela na Euru 2020. gdje je eliminirana od Španjolske u osmini finala nakon poraza 3:5", navodi Dnevni avaz te dodaje:

"Rebića su nakon meča mnogi kritizirali, a navodno su ga najviše napali Luka Modrić i Zlatko Dalić."

O potezu Ante Rebića pišu i u Srbiji.

"Hrvatski reprezentativac Ante Rebić podigao je mnogo prašine svojom objavom na Instagramu", navodi B92.

"Poraz od Španjolske 5:3 ogolio je sve probleme u ekipi vatrenih, a sada je isplivao novi skandal – Ante Rebić je udario na izbornika Zlatka Dalića, kao i na Roberta Prosinečkog!" piše Mondo.

"Bura trenutačno puše hrvatskim nogometom nakon eliminacije reprezentacije s Europskog prvenstva. Daleko od toga da je neuspjeh poraz od Španjolske na produžetke u osmini finala, međutim, i te kako se ima što zamjeriti slici koju je svjetski viceprvak ostavio", napominje Mozzartsport.

Za kraj citat sa slovenskog portala Nogomania.

"Puklo među Hrvatima: Igrač koji je najviše razočarao javno kritizirao Dalića i televizijske komentatore", navodi Nogomania te dodaje: "U Anti Rebiću se nakupilo toliko bijesa da je danas eksplodirao."

>> Pogledajte profil Ante Rebića

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
09:21 01.07.2021.

Rebić si je zatvorio i vrata reprezentacije

SV
Sveznadar
10:05 01.07.2021.

Rebić bi triba najprije sebi postaviti pitanje o svojim igrama. Možda bi onda shvatio da nema pravo pregovarati, a najmanje vrijeđati

MA
Mama
10:21 01.07.2021.

kaučosi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije