Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pontevedra

Težak poraz Hrvatske u Euro Cupu, Španjolska slavila sa 12 golova razlike

Hrvatska i Slovačka susrele se u EHF EURO Cupu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
27.06.2021.
u 23:19

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Tomislav Severec s četiri pogotka, dok su Maqueda, Figueras i Rivera postigli po šest golova za Španjolsku.

U zaostalom susretu 3. kola EHF EURO Cupa pomlađena hrvatska muška rukometna reprezentacija je u Pontevedri izgubila od Španjolske sa 22-34 (13-15) te tako natjecanje okončala na drugoj poziciji.

Hrvatska je odigrala dva potpuno različita poluvremena. Prvo vrlo dobro s gotovo minimalnim zaostatkom za domaćinom i drugo s previše tehničkih pogrešaka da bi rezultat bio povoljniji. No, s obzirom da je u ekipi bilo čak sedam debitanata, ne treba biti previše kritičan prema hrvatskoj mladosti. 

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Tomislav Severec s četiri pogotka, dok su Maqueda, Figueras i Rivera postigli po šest golova za Španjolsku.

Hrvatska je tako ovo natjecanje okončala na drugom mjestu s osam bodova, dva manje od pobjednika Mađarske, a dva više od treće Španjolske. Sudjelovala je još Slovačka koja je ostala posljednja bez bodova.

Komentara 2

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
01:33 28.06.2021.

Dere nas ko stigne...

KA
kajbum
10:20 28.06.2021.

Oni pobjedili u rukometu sad je na nas red da pobjedimo u nogometu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije